čiuožykla

čiuožykla

šiaip netaip, bet padėjom Taipbet tai su ta pagalba… žioplys su astra vos neįčiuožė dar… Piktasyoutube.com/watch?v=QHwFQmZooig&feature=youtu.be

o lietuviskas pavadinimas Gerai

Geraisiandien tai orelis nx Blogai

nerealus video Gerai

Geraigerai kai dar yra geru zmoniu

Traukiau ir as, ledines provezos tai is smugio, sakau ar nekerta smarkiai ?! Sako noo viskas ok, finale nuplesiau kilpa

kabuki Labas relax Cha cha youtube.com/watch?v=HV2vSaJKEv4

Po 2 bandymu padet… Ir per abu kartus bamperiai skilo kai virve truko. Vienas is ju mano masinos buvo… Tai daugiau nepadedu… Nebent virve teisinga butu… Cha cha

Snd mano l200 vos su traktoriu istraukem, ryte pusbroli irgi su l200 belarusas su grandinem vos islupe :confused:

performance®, cia kur taip klimpstat?

Visa diena xatoj… Bet ora tai nafik… Vel su shiupeliu reiks dvi minutes mojuot… Vel visi smauksis kaip apsishyke Užsispyręs Laimingas

ryt i darba reik planuot kokia 9-10 Ufff

Empy nuo kelio i lauka ir rukai… Sniego iki keliu pas mus (siaures rytai) sniegas slapias/kietas… Jau ir traktorius vietom sunkiai eina, nuo rytojaus miska trauksim, smagu bus per pusnis buksuot :confused: Dar ir traktoriu buvom ikise kai mane trauke, bet gerai, kad su frontaliniu, issistume

jo vel ziema grizta Piktas pora savaiciu pagulejus prie +25-30… sloga iskart grizus Piktasperformance®, mum ir i miska reikia porai dienu… bet sniego nera daug Gerai

video vertas oscaro apdovanojimo Gerai

As ryt atvirksciai ant 7 nujudesiu… Padarysiu siurpriza liaudziai Velniūkštis

Vaziavom apsiziuret pries kertant… Su jd 6330 dviem tiltais vos issimusem atgal, istraukus keleta medziu prasimins vezos bus ok !

sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/529132_335418729870036_1 044749083_n.jpg Cha cha

virves reikia teisingos…sian du teliukai is griovu istraukti…uzkabinu virve, privaziuoju nelaimeliui prie pat galo, ir gazas dugnas…traukiasi lengvai be pasekmiu, be smugiu ir t.t.