čiuožykla
šiaip netaip, bet padėjom bet tai su ta pagalba… žioplys su astra vos neįčiuožė dar…
youtube.com/watch?v=QHwFQmZooig&feature=youtu.be
o lietuviskas pavadinimas
siandien tai orelis nx
nerealus video
gerai kai dar yra geru zmoniu
Traukiau ir as, ledines provezos tai is smugio, sakau ar nekerta smarkiai ?! Sako noo viskas ok, finale nuplesiau kilpa
Po 2 bandymu padet… Ir per abu kartus bamperiai skilo kai virve truko. Vienas is ju mano masinos buvo… Tai daugiau nepadedu… Nebent virve teisinga butu…
Snd mano l200 vos su traktoriu istraukem, ryte pusbroli irgi su l200 belarusas su grandinem vos islupe
performance®, cia kur taip klimpstat?
Visa diena xatoj… Bet ora tai nafik… Vel su shiupeliu reiks dvi minutes mojuot… Vel visi smauksis kaip apsishyke
ryt i darba reik planuot kokia 9-10
Empy nuo kelio i lauka ir rukai… Sniego iki keliu pas mus (siaures rytai) sniegas slapias/kietas… Jau ir traktorius vietom sunkiai eina, nuo rytojaus miska trauksim, smagu bus per pusnis buksuot Dar ir traktoriu buvom ikise kai mane trauke, bet gerai, kad su frontaliniu, issistume
jo vel ziema grizta pora savaiciu pagulejus prie +25-30… sloga iskart grizus
performance®, mum ir i miska reikia porai dienu… bet sniego nera daug
video vertas oscaro apdovanojimo
As ryt atvirksciai ant 7 nujudesiu… Padarysiu siurpriza liaudziai
Vaziavom apsiziuret pries kertant… Su jd 6330 dviem tiltais vos issimusem atgal, istraukus keleta medziu prasimins vezos bus ok !
virves reikia teisingos…sian du teliukai is griovu istraukti…uzkabinu virve, privaziuoju nelaimeliui prie pat galo, ir gazas dugnas…traukiasi lengvai be pasekmiu, be smugiu ir t.t.