Citronas
Varliaedziai ziuriu pradejo samdytis dizainerius bent konceptams
Alfa
Audi Bet skaitau, kad i gera
nezinau, mano nuomone jie daznai pikosi su juo abcmoteur.fr/wp-content/uploads/2011/01/peugeot-207-sw.jpgBet tai google tai yr kietai fastdriver.com.br/fotos/2010/960_640/hoggar-xr-1_960_6 40.jp g kas cia nx?
Prancūzai niekada su dizainu nesipyko. Aš vis pasvaigstu apie Citroen’ą, bet greit veju mintis į šoną.
Arba jie pralenkdavo laika arba nusivaziuodavo i pievas. Aisku, jus teisus, abejingu tai tikrai nepalikdavo
veidrodukai nepraktiski
kai pagalvoji, ko tik buvo neprikurta jau… ir kažką naujo jau nžn ar kas padarys…
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3e/BMW_i8_IAA_2013_01. jpgPakure,paleido,ir lyg siol daug nesupranta kaip cia taip nebe konceptas
Šiaip jo,gerai uždalyvavo su tuo i8
i3 va cia tai dalyvacija nx
Šiaip i3 dar geriau vertinamas nei i8,tą prasme kitas žvilgsnis, kitų kampu pažiūrėta į el.car’a…perkamas gausiai.
uzdek FIAT zenkliuka ir bus ****as tas pirkimas
Šiaip DS5 tai nuvylė, aišku gyvai nečiupinėjau, nevažiavau, bet užteko kiek skaičiau ir mačiau per visa galį internetą. Kas yra DS? Tai limuzino klasės prancūziškas produktas skirtas tiems kam nepatinka vokiška kokybė, tačiau vietoj to, kad prancūzai išleistų kažką bent jau panašaus lygio kol kas nematyt. Su dizainu šiek tiek persistengta, vidus nors ir gražus, bet standartas atrodo niūriai ir iš pigaus plastiko. Varikliai dar baisiau, vien eco-draugiški dyzeliai. Rimtai? Po Paryžių gal ir smagu su juo važinėti, bet iki Nicos greit nenulėksi. 6WR sekančiais pasirodo. iabchinaautos.com/citroen-ds-6wr-citroen-ds-5lsr-1661/Reikia nepamiršti, kad DS dabar visai atskira modelių gama. P.S. Aišku viskas kaip visada viskas priklauso nuo Kinijos.
anądien užmačiau juodą, visą blizgantį, iščiustytą c6. Eina nakui kokie jie gražūs
Gražus konceptas
Kauniuke dabar pastoviai uzmatau nesveikai ir pastoviai isblizginta C6. Nu idomiai idomiai atrodo skodu ir opeliu sraute.
man gražus. Nuotraukoj kažkoks trumpas ir aukštas atrodo, tai toks nelabai, bet realybėj