Cili sriubike
Labai sotus jovalėlis
labai ashtri ?
Idėjau tik 3 aitriasias marinuotas paprikas ant pusės puodo sriubos, ale aštrumo pakanka
malo
O jeigu jis idejo habanero, tai irgi bus “malo” ?
Vis krebzda intis pasigaminti teksasietiska cili pagal sita recepta:giedrius-v.livejournal.com/50838.htmlBet is kur musuose susirinkti visus tuos cili pipirus.Taip,ju visokiuose e-bay yra,bet …gal ir cia kas matete ? Butu visai idomu pabandymui- vienai porcijai nusipirkti ir pabandyti.O siustis maisais nesinori.
dievinu cili arba meksikietiska sriubyte tik mokykites daryti maisto foto, nes isties atrodo kaip jovalas
tai kad habanero ne paprika
poryt galima bus an lauziuko kazane mexikietiska sriuba uzstrojint, pirtele, vantos, ir lupytes znaibanti sriubyte, matei Pedryla, ten pilnas siltnamis ivairiausiu papriku
Foto pofik, su mobilka daryta. Bet skonis ir sotumas tai neįtikėtinas. Dvi nedidėles lėkštutės 12 h sukapojau, dar iki šiol sotus
nepofik, butu grazi foto, sakyciau pedro, utiutiu, parasyk recepta
Receptų pilnas internetas
bet foto autoriui demesio juk negaila parodyti
darausi ir as gan daznai, tik nepasakyciau, kad labai jau super soti, surio itarkavus ir su cesnakiniu batonu pavalgai nuo bliuduko, bet iki apsiryjimo toli
Nori pasakyt, kad po šios sriubos dar ir antro patiekalo norisi?
o nafik apsiryt? kad WC ar uz tvarto didesne kruva atnasaut?
Nu nežinau kaip no tokio pavalgyt, aš nuo sriubos nepavalgau, reiktų dar ko nors nedaug šalia, tortilijos ar burgerio
jei klausytume tik savo organizmo, vienam valgymui tokios sriubos per akis pakatu
Cia daugiau troskinys nei sriuba, todel tikrai sotu.