cia yra mano kiemas

cia yra mano kiemas

linkejimai is sauletosios norvegijos Labasp.s.volkswagenai vaziuoja ir vaziuoja, o sanjongas jau menesis kaip servise, kazkas su automatu, patinka man norvegu darbo tempai Cha cha

Kaip cia norvegai tokie turciai ir jokiu masinu negamina, net nerenka nieko berods? Nekaltas

negirdejau kad ka rinktu, bet volvu nemazai yra, kaimynus palaiko Taip

O saabu ira, kaimynus palaiko? Cha cha

rokas11, sefas pasakojo, kad ieidami i rinka LABAI geras kainas pasiule. tips, sabu labai mazai Cha cha

šiandien teko norvegam autobusiuką lipint… eina nakui… planavom porą valandų užtrukt. Užtrukom 7 Cha cha

Kokį ad-blockeri naudojat firefox’o naudotojai?

Taigi norvegai atostogauja visą liepos mėnesį, tai nieko keista, kad nesutvarkė to Sanjongo

Kiek tarkim norvegijoje pavertus i litus kainuoja toks Passat B5 tdi?

tevukas> apie 15000 tips> o tu žinai kiek jie surenka visokiausių įrenginių laivams, naftos platformoms ir t.t. Tai kam jiems dar mašinos reikalingos

B6 Passatas uz tiek iseina Šypsena

sita neseniai galvojo parduot, tai jau buvo pikejas uz 25000kr. tevukas, b6 uz 15000 tik atvirkscias iseina Cha cha

kur Norvegijoj?

norheimsund

Mindosas uz 15K europa iseina aisku ne pas jus norvegijoje ir ne pas mus anglijoje. Tik reikia ieskot.

tevukas, bura gal rastu uz tiek, o dauguma mirtinguju perka nuo 20klt tvarkingus daugmaz Cha cha

Edai, Adblock plus

Donatai, laivus ir lietuviai gamina grubiai tariant, as kalbu apie masinas Mirkt

Mindosas tai tegu perka, tokie zmones kaip as ir trina rankom Cha cha