Čia vakar kažkas kažkam žadėjo gėlių…
Elvai: deja ne tau.Matai ,čia šeimyniški pokalbiai, gėlės skirtos tik jai (jam) vieninteliems.
Lexxus: kaip malonu turėti savo paslapčių…i)(kaži kodėl ženklelis nesigauna)
Kad nera tokio (i) zenklelio - yra el mazoji, gal tas?
kovei - - tai ka*****aškis su skliausteliu
Ai tai ten ka*****askis
***** ta bite nervuoja, ir siaip galetu automatini refresha padaryti…
Dėl sprogimo - reikia laiks nuo laiko iškrovas daryti.Arba iškart užmiršti ,katras buvo neteisus.Mes vienas kitą imame vertinti tik kai netenkame. Baisu, kodėl negalime atleisti ,užmiršti .Ir aš pradėsiu eilėmis šnekėt"TIK artimiesiems taip ilgai ir žiauriai neatleidžiame ,Stovi siena iš pykčio luitų,Juk pakanka tik vienos šypsenos,tik vieno gero žodžio ir ji sugriūtų,Tikrai sugriųtų…"Kartą ir man taip buvo - barėmės, aš kaip visad finale užsiraukiau.Plaunu indus ir gavoju negi dabar dėl tokios smulkmenos vėl gulsim į lovą susipykę. man taip būna (iš didelio streso) pradėjau kvatoti.Manasis sužiuro ,nustebo IR konflikto kaip nebūta.KOOOKS vakaras buvo…
Čia vakar kažkas kažkam žadėjo gėlių… Gal man, gal nepavelavau ?
deja, bet moterys ir vyrai dažnai tuos pačius žodžius supranta skirtingai…
o dėl užmiršimo ir atleidimo, tai čia vėl prisiminsiu skaitytą knygą šeimyninių santykių tema… gal bus į temą…
žodžiu, vyrai ir moterys turi savo sąskaitą vienas kito meilės banke -(širdyje). Kuo vienas kitam suteikia daugiau malonumo, tuo ta sąskaita didesnė…, t.y. Kiekvienas malonus žodis, veiksmas ar kt. tai tarsi papildomas pliusas savo sąskaitoje. Tai pats ir su neigiamas dalykais - jie neutralizuoja pliusus. o pliusai - minusus.
Reikia stengtis kad kuo daugiau būtų pliusų
Išvada tokia: kad pamirštų, reikia tuos nemalonius minusus neutalizuoti pliusais…
Turėk po ranka gesintuvą - pamatysi kai riba ,galėsi savalaikiai užgesint .
Nu nedaznai pasitaiko, tas tiesa. Siaip geras laikas ukyje pasidarbuoti…
Kokia prasme?
swiftyz nieko personal paprastai Lt people nemate ,negirdeja ,nesupranta ir sako ai cie nesamone , ne kad pasiklaust ir poto ishvadas padarit
LUXOR nebutina taip ziauriai jei ash ash nezinau kas cia per dalykas, be to traktoreus ishmetimo vamzdzjo tikrai niekad nemates.
Man atrodo tos skarbonkes ten kaip lietvamzdziai surenka vandeny kai per lietu varai.
teisingai Ziurkee ))))ir aplamai su tokeis aparatais per lietu nevazineja tik pas mergas sekmadeni o ei sekmadeni lija tada mergos pacjos atvazoja ))))
tam yra tos skarbonkes, saugo nuo lietaus…
vopros na zasypku : o y juos neprilyja?