Čia kaip daba gaunas?
Abipusė? Sekantis pirkinys - geras registratorius
abipuse CASKO valdo
O man franšizę mokėt reiks? Kasko labai valdo, duris keist, stiklą keist, kitos durys, sparnas, plastmasės, ratlankis, statramstis, važiuoklė :
tai ne
Abu kalti,tai abiem ir reikia imt saibas is draudimo reikejo prisiimt kalte kazkam,susiformint ir ismoka pasidalint
Drakons o kas buvo primink
Tai daba taip gaunas, kad aš nukentėsiu su franšize, o anas su civilke iš mano draudimo paims šaibas ir laimingas? Iš geležiako važiavau į užvažiavimą ant savanoriu žiedo, iš miesto pusės, aš antra juosta, o tas sumąstė iš savanorių juostos rikiuotis ir nustumė, išlipęs sakė teliuko akim, kad aš rikiavausi
Drakonas nu neapsimesk tupu abu kalti reiskias civilke cia negalioja… tik casko… jei jis SAVO casko neturi tai mokes ish savo kishenes
Jasna, nu aš su tuo dar nesusiduręs, tai nežinojau
gal kas žino kokių šrotų aplink Panevėžį?
as ir nesusidures… tikuosi ir nesusidurti
o tai kas ten per avrYja kad taiip be liudininku …
kas buvo ka nx
O del francizes cia verti, kai tiek sugadinimu surasei, jau negrazu, ir taip uzdirbsi is draudimo ir dar blogai
Kitas tupas klausimas, mašina jau servise užreginta, servisas dirba su draudimu, padarys samatą ir kaip tą franšizę atskaičiuos?
Mr, liudininkų buvo, tik anie iš jo pusės, mašinoj sedėjo, tad 1-0
Protingiausia aisku su nepriklausomu ekspertu samata pasidaryti, tada gauni pinigus i ranka - fansize ir gali rinktis servisa pagal kaina, ziuredamas kur daugiausiai uzdirbi, o kita tema, kaip dirba servisai, tai padaro samata belekokia, tada sutari realia kaina ir kaip sakant gauni atkata, kad palikai masina remontuoti, jei visai lochs, tai palieki masina o kai pasiemi, dar fransize susimoki
vyr O kas nors ėmėt pakaitinę iš Alto? Ką tę duoda ir kokiom sąlygom?
Blia,bet galai nesueina,as kaltas…moka civilke,tai nx tada ji reikalinga,jei as kaltas,bet moku is savo kisenes…
Čia kaltų nėra, taip ir parašyta, kad teisena nutraukiama.
bet tai stipru - incidentas įvyko, kaltų nepavyko nustatyti (nors dalyviai aiškūs), ir tipo tvarkykitės patys