Te va…MAn uzblokavo kortele…(netycia kazkaip gavosi)…pamirsau slaptazody kaip man dabar ji atkast nes tox neralus buvo ir senai betikrinau pasta,priesh kokius nepilnus metus… nes isigijau nauja numeri. bet dabar labai knieti suzinot ar manes ten kasnors ieshkojo ar nea…idomumo delei…
Plyyyzzz help somebody!!!
aisq jei tai imanoma…jauciu kad maai vilties i mano norus…
Bet aciu is anxto jei man padesit ar nea…
Parasiau one’o adminui bet jau savaite nieko neraso, matyt neimanoma…
Shoodas gaunasi…tipo ner lietuvoj turbo hakerioo kurie tai zino…nesitiki kazkaip…zinau kad yra kazkokia programa su kuria galiu pasiziuret anksciau knaisiotus puslapius bet nemanau kad atkastu kur lindau priesh metus…nu ble tai noriu patikrint ir nepamenu ble skleroze gal…zinau kad mandras buvo…ish mandrumo ir prapuoliau…
nu shiaip nezhinau ish kur tokios zhinios, kad prisiminti duomenis tokiu puslapiu, kuriuos lankei priesh metu turbut niekas taip nekeshuoja o jei ir keshuoja, tai bishki neturi ka veikti - kam laikyti puse interno duomenu pas save
O shiaip tai aishku del slaptazhodzio atgavimo - realu ji gauti… bet labai abejoju ar jis vertas tokios sumos ) ir kaip sake, galima atgaivinti sena numeri tai turbut pigiau )
Shiaip ar taip jei tai tik idomumo delei tai geriau neuzhsiimk ) gali geriau per ta laika ka nors naudingesnio nuveikti