Cia del http://www.one.lt gal kas turit nerealiu sugebejimu???

Cia del http://www.one.lt gal kas turit nerealiu sugebejimu???

Te va…MAn uzblokavo kortele…(netycia kazkaip gavosi)…pamirsau slaptazody kaip man dabar ji atkast nes tox neralus buvo ir senai betikrinau pasta,priesh kokius nepilnus metus… nes isigijau nauja numeri. bet dabar labai knieti suzinot ar manes ten kasnors ieshkojo ar nea…idomumo delei…
Plyyyzzz help somebody!!!
aisq jei tai imanoma…jauciu kad maai vilties i mano norus…
Bet aciu is anxto jei man padesit ar nea…
Parasiau one’o adminui bet jau savaite nieko neraso, matyt neimanoma…

negirdejau dar tokios problemosNekaltas
bet jauciu, kad adminams maziausiai tai rupes.
ir siaip manau kad basta del sito reikalo

Shoodas gaunasi…tipo ner lietuvoj turbo hakerioo kurie tai zino…nesitiki kazkaip…zinau kad yra kazkokia programa su kuria galiu pasiziuret anksciau knaisiotus puslapius bet nemanau kad atkastu kur lindau priesh metus…nu ble tai noriu patikrint ir nepamenu ble skleroze gal…zinau kad mandras buvo…ish mandrumo ir prapuoliau…

Tavo telefono kortele isvis ublokuota, kad net sms negauni ??? O del adminu one nesitikek is ju nieko ne syki rasiau i bb gavau Šypsena

as tos sim net atidaryt negaliu jei ieiciau tai ir gauceu sms…

nzn kaip one.lt, bet kitas email dezes tai jei netikrini pvz 3men, tai jas panaikina…

Veiktu korta but lengviau Nekaltas

Tai veiktu korta ishvis nebutu problemu…bet nemanau kad taip jau neimanoma…

siaip nr tai galima susigrazinti dar. reikia kreiptis i rysio tiekeje. bet tai kainuoja babkesNekaltas

nu shiaip nezhinau ish kur tokios zhinios, kad prisiminti duomenis tokiu puslapiu, kuriuos lankei priesh metu Šypsena turbut niekas taip nekeshuoja Šypsena o jei ir keshuoja, tai bishki neturi ka veikti - kam laikyti puse interno duomenu pas save Šypsena

O shiaip tai aishku del slaptazhodzio atgavimo - realu ji gauti… bet labai abejoju ar jis vertas tokios sumos Šypsena) ir kaip sake, galima atgaivinti sena numeri Šypsena tai turbut pigiau Šypsena)

Shiaip ar taip jei tai tik idomumo delei Šypsena tai geriau neuzhsiimk Šypsena) gali geriau per ta laika ka nors naudingesnio nuveikti Šypsena