cheminis uz ar pries
liberty* rašė: visi skirtingai sako na bet whatever,gal pasidarysiu kada biski plaukai uzaugs,bet ta kur 3 menesiam...
aciu uz patarimus
ner uz ka... visi cia gerieciai..
mano mamyte susidejo ta vat toki lengva chemini... labai graziai atrodo... bent jau man...
ash priesh chemini...patikekit, zinau kokia zala jis padaro plaukam....
bet pas visus zmones skirtingi plaukai,vienu is prigimties stiprus,kitu silpni.mano plaukai gal 20 dazymu atlaike,buvau juoda,blondine,zalia,raudona,ryza nu krc visokia.ir nepasakyciau kad jie labai suprastejo man.nei sakojasi,nei slenka...ir auga labai greitai.ir nenaudoju jokiu kaukiu,tik sampunus gerus,stengiuosi kuo reciau plauti galva,nes ji nelabai riebaluojasi...kartais dar su kiausinio trynio kauke pasidarau.nu cia niekam neydomu buvo,bet va,pasipasakojau aj,mana vistiek susidesiu ta chemini,nes visa gyvenima svajojau apie garbanotus plaukus
pries! nereikia zalot plauku..
liberty* rašė: bet pas visus zmones skirtingi plaukai,vienu is prigimties stiprus,kitu silpni.mano plaukai gal 20 dazymu atlaike,buvau juoda,blondine,zalia,raudona,ryza nu krc visokia.ir nepasakyciau kad jie labai suprastejo man.nei sakojasi,nei slenka...ir auga labai greitai.ir nenaudoju jokiu kaukiu,tik sampunus gerus,stengiuosi kuo reciau plauti galva,nes ji nelabai riebaluojasi...kartais dar su kiausinio trynio kauke pasidarau.nu cia niekam neydomu buvo,bet va,pasipasakojau aj,mana vistiek susidesiu ta chemini,nes visa gyvenima svajojau apie garbanotus plaukus
pasidaryk, jei nori tik pati nedaryk, kad paskiau netektu verkt
as uz manau tie visi labai zaloja ir pan. ateje is senu laiku kai bobulytes plaukus gadindavosi
o dbr tai jau nera jie pavojingi labai ir plaukai lieka grazus
as pries chemini susigarbanoti gali kada nori, jeigu plaukas paklusnus, pvz toks kaip mano
nes juk labai kenkia, praktiskai visos kurios turejo chemini po to galima sakyti auginosi plaukus is naujo
Nezinau, pas mane jau seniai cheminis ir tikrai nesiauginu plauku is naujo
Tiesiog svarbiausia nesusideti per daug stipraus. Man tai grazu svelniai banguoti plaukai
Tikrai verta, ypac, jei tavo plaukai ploni
Tik nedek labai smulkaus
Noreciau pastebet, kad net ir tas laikinas cheminis labai priklauso nuo plauku. Jau daugiau nei pries metus as toki laikina 'trim menesiams' susidejau, tai plauku galiukai dar ir dabar truputi banguojas. Na jau baigia nuaugt. Bet turbut garbanoti buvo kokius 9 men.
O drauge ta pati chemini jau du kartus susidejo, ir jai plaukai vis issitiesia.
Siaip priziurint plaukus labai nepakenks, tik kirpeja man vis primena, kad nuo cheminio plaukai labai issauseja. Minusas - labai atsibosta.. Tada lauki lauki, kol ataugs plaukai..
O pliusas tas, kad dazyt plaukus buna gaila, taip va baigiu visai nuo dazymu atprast, o megdavau daznai spalva keist.
As pries uz chemini. Nes labai sugadina plaukus
Jėzau marija, nedarykit jokių cheminių turėjau ilgus gražius plaukus, o dabar šieno kupeta ant galvos, arklio šeriai ir daugiau nieko
niex nepadeda - jokios kaukės, jokie vitaminai...
bile priemones normaliais pasirinkt. yra dabar tu cheminiu ir pakankamai svelniu ir dar specialiai pagal plauku struktura parenkami ploniems, dazytiems, normaliems ar pazeistiems plaukams. nzn kolege 2 kartus jau garbiniavosi. itr labai gerai, nors nepasakyciau kad jau labai sstori ir geros strukturos plaukai buvo. o atrodo graziai. + jwei dar priziuri plaukus tinkamai tai , manaiu jokiu problemu.
man labai grazu garbanoti plaukai ir chemini planuoju darytis, bet labai lengva, kad laisvai susisuktu ir viskas. o del plauku gadinimo - baisu aisku, bet ai noras didelis
tiggy rašė:
> fatališka rašė: siaip grazu, tik nezinau kaip veikia plaukus. Gal labai nesuzaloja. Nes dbr cheminiai gan normalus, ne taip kaip seniau boboms sugarbanodavo kaip pudeliams plaukus su tom tokiom triubom
.
jei nežinai, geriau patylėti, nes gali kitam ir plaukus sugadinti. patikėk, kiek aš žinau tokių kurios buvo pasidariusios, o po kokių pusės metų taip nutriušo plaukai, kad reikėjo nukirpt iki visai trumpų.
kaip aš kartais nudžiungu, kad vis dar atsiranda žmonių, kurie žino viską!;]
as dariausi pati lengviausia chemini,bet plaukai nusausejo labai. siaip ar taip, geriau nesidaryk!
fui! man tai labai negrazu
AS KAZKAIP PRIES
jeigu plauku negaila, tai pirmyn!
Aš labai noriu banguotų plaukų, bet po cheminio labai nusilpsta plaukai, todėl nesidarau
nu man asmeniskaj irgi labaj grazu garbanoti .. nes pati turiu tiesius ..
~~.. ieax.. o sjep del xeminio net nzn ..pati nesidaryciau .. nes pirmiausej neaisku ar tau tix..o be to ir plaukus labaj gadina
~