chebrantas laisvalaikiu

chebrantas laisvalaikiu

A cia ano tokia apranga, ar sukuosena ? Cha cha

su kelnemis, kad negaletu ta savo pricimbala krapstyti bet kuriuo momentu Be be be

Cha cha Cha cha Cha cha išeiginis kostiūmas Cha cha

Alde baranoviene, ma taij tu kotaij nesi i Vyras, Mirkt

kiekvienas turi savų paranojų Mirkt taip, aš jau prisipažinau vienam forume, kad esu ono Užsispyręs Žliumbia plius esu klonuota(s?) šimtus sykių Mirkt

Liežuvis Be be be

ir zinau kokiam klube “Noriu susipazinti” Žilo temoje “As myliu tave” … Vat Juokiasi Be be be Juokiasi

baisus padėtis Liūdnas

ai, suklydau Juokiasi shadois temoje “Seksas trise” Cha cha Cha cha Gerai MirktAldebaran Bloga banginė Klube: ne narė Parašė žinučių: 10044 2008-08-04 18:27 251 žinutė iš 255 yep, aš transvestitė. uoj, -as o apie savo seksualinį gyvenimą gal straipsnį į LT bulvarinę spaudą įdėt turėčiau? bet kokiu atveju, šitoj temoj apie moters ir vyro santykius kalbama mužikiškai ir vulgariai o jei nesugebat priimt kitokios nuomonės - tamstų tamsumas dar labiau išlenda. nors ne, jūs visi tokieee nerealūs darbininkai p.s. tie, kurie daug šneka - … taigi, seksualinių nevykėlių forumas Cha cha Cha cha

taigi Cha cha visiems pasitaiko klaidų Mirkt Apkabinimas Labas tai duosi savo telefono nr ar nea? Apakęs

Liežuvis

tai negausiu? i mean numberio? Apakęs

tai duok tu pirmas Be be be

aš tai šiaip “ji”, tai ne į mane kreipiesi Mirkt Cha cha išsidūrei anyway Cha cha Cha cha Cha cha