chebra padekit

chebra padekit

tai va koks reikalas. noriu imti mobilu su abonentu. patarkit is kur imti. ir koki imti. tai va tikiuosi padesit apsisprest…

Geriausiai imk is Tele2.O telefa ziurek pagal skoni.Nekreipk demesio i kitus kad Tele2 ***** ir taip toliau.T2 gerai kad telefai pigus o tas rysys dar puse *pimp…*o

t2 anot ju jau 90 proc litwos aprepia. o + telefai pigiai.

Jop tele2 yra zjb! pritariu GeraiGeraiTURIU tele2 jau senai abonentas pigiai telefa pasiemiau ir risys dar geresnis kaikada nei omnitelGeraiGerai

nu omnio rysiu nesiskundziu, bet ir t2 ner ko skustis. greitu laiku bus 100 proc. gal tada biski ir paslaugu spektra praples Kietas

Nezinau kad ir kaip jus giriat tele2 bet as asmeniskai is ju neimciau,na nekelia jie man pasitikejimo nors tu ka,bet cia tik mano nuomone.

Jei nori pigaus - Teledujus, jei nori daug ivairiu paslaugu - Bite ar Omnis…Ner cia ko galva sukti.

Gerai ir vsio

o del telefo modelio tai vel gi pagal kisene, nuo 1lt iki 500lt TELE2 salonuose.

Na jei tau nereikia Wap’o ar jo per GPRS’ą tai imk iš Tele2 ir patarčiau Tele2 Mobile Verslas, nes dar ir tarifai labai maži tikrai apsimoka tokį planą įsigyti… O dėl pačio aparato tai gali pasimt kokia nokia 3410 ar 2100 jei tau nereikia daug funkcijų… Na o jei jau reiktų tai siųlyčiau n6510_ fainas mažas ir funkcijų nestinga! Šypsena

pas mane anksciau buvo Tele2 abonentas, tai zinok saskaitos tikrai virsijo mano prasneketa suma(net vienu metu specialiai uzsirasinejau kiekviena minute)Liūdnas. Bet dabar tai gal jau taip ir nera

nieko neimk

T2 Neturi romingo. Vadinas is uzsienio ir i jy jokiu sms. Man niekaip netinka todel as pries. Tuo labiav pasirasinet sutarty 2m visiska nesamone… Vodafone Gerai

jei turi pazystamu tai per omni arba bite jei esi paprastas lietuvis kuris nieko nepazysta tada tele2 Veee Blogai

Risys varganems tel ir nerimtiems zmonems tas tele2.Nei roamingo,nei gprs,nei mms.

Yra T2 tas roamingas:
http://www.tele2.lt/index.php4?menu_id=67&lang=l
Beje saliu sarasas vis ilgeja.
Pats T2 naudojuosi jau ~2 metus ir rysis sparciai gereja. As uz T2.

TaipGerai

Tele2 remia X-failus: Rysys Slypi Kazkur Anapus…

Cha cha

ooo dar viena is po zemiu islindo… kur buvai pastaruosius 2 metus, kai tas bajeris jau yra gyvas…