Charles Bukowski

Charles Bukowski

nepatinka man jis.

seksualus vyras užtai.

man ir ne

kuo tau jis seksualus???!

Atsakyčiau, jog žodžiais, bet nepatikėsite. Taigi sakau - barzda, bet vistiek cituoju: Karpos geriausiai atsimenu savo senelę dėl visų jos karpų. jai buvo aštuoniasdešimt, o jos karpos – didžiulės. negalėdavau atplėšti akių nuo tų karpų. ji atvažiuodavo į Los Andželą kiekvieną sekmadienį autobusu ir tramvajumi iš Pasadenos. jos kalbos būdavo visad tos pačios: “aš jus visus palaidosiu”. “tu manęs nepalaidosi”, sakydavo mano tėvas. “tu manęs nepalaidosi”, sakydavo mano mama. tada mes sėsdavom sekmadienio pietų. jai išvykus, mama sakydavo, “man bjauru, kaip ji taip kalba apie visų palaidojimą”. o man patiko. kad taip sėdi visa nusėta karpomis ir grasina palaidoti mus visus. o kai ji valgė pietus, žiūrėdavau, kaip maistas keliauja jos burnon, ir matydavau jos karpas. įsivaizduodavau ją, einančią į tualetą ir besišluostančią užpakalį, ir galvojančią, aš juos visus palaidosiu. faktas, kad nepalaidojo, buvo netgi liūdnas man. vieną sekmadienį jos čia tiesiog nebuvo, ir sekmadienis buvo kažkoks nykus. kažkas kitas turės mus palaidoti. maistas irgi neatrodė skanus.

tikrai seksualu

rezoliucija, tu turi kazkokiu kompleksu Šypsena

nu suprask pagaliau, Bukowskis yra didysis mano kompleksas, jis man nei seksualus, nei patraukliai ironiskas. jeigu kazkam karpos sukelia seksualuma, tai jusu veneros kalva matyt labai didele, priglaudzianti beleka po savo sparnu. paranoja, kompleksai,kas dar… daktare, padek… oj pavarai,.

o didysis alkoholikas Girtas

Juokiasi

tai kad gal tu net isvis nelabai supranti ironija, jei taip rimtai priemei pastaba apie sexualuma. bet kaip tu gali tada ziuret tarantino? va to ir nesuprantu.

Šypsena *bliamba*. nu nesvarbu. Tarantino kaip diena ir naktis skiriasi nuo Bukowskio. Dabar pats pagalvok ka sulyginai… Negali myleti ironijos pas visus ir visada, kaip blondinisku plauku ar riestu antakiu, nes ne pas visus jie patrauklus!

kaligula gal pirmakart išgirdai jo pavardę. pasiskaityk ką jis parašęs yra. už savo pasakytą nesamonę apsišikai sau galvą. Kvankt? aš ne bukas, aš Bukowskis

Angelas