Changes..

Changes…Drovus

gerb.Lietuvos pilieciai,ivyko siokios tokios permainos mano gyvenime ir ta proga pasikeiciau nika is penelope’s i Isabell’eFlirtasKadangi daug kas mane bangoje pazinojo kaipo penelope, nenorejau jokiu siurprizuDovana todel ir uzvedziau specialiai tema,Taipkad kai kurie labai nepersigastuCha chaDrovusAcioo uz demesyMirkt

KAs per permainos?
jei jau pradejai tai ir uzbaik Cha chaCha chaCha cha

Apakęs What ta Apakęs kada cia taip įvyko ???
Kaip čia viskas - pas mane prie draugu dar rašo penelope, o va paspaudi ir … Apakęs apapa Drovus tiksliai pasikeitė Nustebęs

gerai kad pranešei Gėlė

O tai paaiškinsi kodėl Nekaltas

turejai normalu nick’a. dabar Blogai kazkaip kvepia pigiu mesikietisku serialu

NeCha cha

seip sauTaip

skonio reikalas…man sitas zymeij grazesnis,TaipGeraibe to tas buvo nusibodes,Pavargęs ir kaip nekeista daugumai butent penelope asocijavosi su meksikietiskais serialaisCha cha man Isabellė asocijuojasi su IsabelleCha chaLiežuvis

nu idomi priezastis :o nu bet viskas normoj

na tada galejai pasirinkti lolita arba lola Cha cha

pas mus bangoj Lolita` ira jauLiežuvis be to pasirinkau ta,ka ir norejauGirtas

as megstu ir be priezastiesTaipo kad normoj,tai ok!Tūsas

O man labai grazus net ne nickas, o ir pats vardasTaip
Žymiai grazesnis uz PenelopeŠypsena
Penelope buvo ta istikimoji Odisejo zmona, o su kuom tu sieji sita nauja nicka? bet skamba graziaiŠypsena

saunuMirkt

Ką aš žinau…Nekaltas Man tai shitas naujasis įvaizdis iškart prisimynimu apie Marisabelę stuktelėjo.Cha cha

na ka buvus penelope, dabartine Isabelle ar siaip ar taip, koks bebutu tavo nick’as vistiek bendrausim Šypsena o sitas irgi labai grazus, o anas tai tikrai jau senokas Šypsena ikiz

Clandestino , o kas ta Marisabele?
Cia gal tik zodziu zaismasŠypsenaTai gal tau mano nickas irgi ka nors tokio stuktelejoApakęs
Jei kazka su kazkuom lygint pradesim, tai gal ir varda keisti reiksNekaltas

[quote]Rugille rašė:
Clandestino , o kas ta Marisabele? Cia gal tik zodziu zaismasŠypsena
[/quote]

Oi, patikėk manim, ne vien žodžių žaismas. Čia ištisa istorija.Cha cha

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showForumPosts/75420.223-=(790189501

[quote]Tai gal tau mano nickas irgi ka nors tokio stuktelejoApakęs
Jei kazka su kazkuom lygint pradesim, tai gal ir varda keisti reiksNekaltas
[/quote]

Tavasis apart gražaus lietuviško vardo ničnieko neprimynė.Ne Sklerozė, matyt.Cha cha

[/quote]

Zinai Clandestino ten labai daug skaityt reikia, gal kai neturesiu ka veikt, tadaŠypsena
Bet tu vistiek su savo teorija numynei ne i ta puse, va matyt del tos sklerozesCha cha, nes as tarp tu dvieju asmenu matau dideli skirtumaTaip

Nors as ir Lietuvos pilietis, bet man asmeniskai jokio skirtumo - gali vadintis nors ir Nuostabybe. Cha chaCha chaCha cha

Cha chaCha chaCha cha

nu ir kas? tu skiri moteriska ir vyriska gimine?
Man tai atrodo, kad tavo siulomas nickas kaip tik tau tiktuJuokiasiJuokiasiJuokiasi