cha
Oj vaikeli. Shitas tavo poelgis irodo kad tau dar pienas nuo lupu nenudziuves. Ar ten ne pienas? rodyk savo tikra nicka. Ar bijai? Gauja priesh mane? Xi xi xi.
tai kad tu taipat apsiciulpes bl
Snargly. Pagal save apie kitus nespresk. Gerai? Ir kaip tu cia dabar susivartei? A? Gal gaujos bosas busi? Gaidziu gauja o tu ju verchas tada.
ne jis tik pimpalus priziuri kad nenusileistu
jaucia kazkas panasiau i blevyzgas
po ilgo laiko tarpo
cia tas is saikos
kekšė dar i privata lenda su savo pasiulimais
per pi st maza
Nu va dar vienas grybukas išdygo ir bando žviegti… oj nepavyx tau čia gaujos suburti ir nusišnekėti. Geriau atsitempk į bangą visus bendraklasius trečiokus ir galit nusišnekėti visi linksmai vienoje temoje pvz. "Trečiokų vartalionės" ir šiaip von nx…
nu ponai atleiskit,kuriat tokias temas,kad man uzaugusiam krikscioniskoj seimoj,nera ka iterpti.
jauciu kad mirsta tikru blevyzgu dvasia
žiūriu, daug kas įsivaizduoja blevyzgas labai skirtingai…
Kiekvienas drozia sawaip
tai chia tipo jau ta gauja veikia ?
ble prajuokino , nu nx .
Begis rašė:
tai chia tipo jau ta gauja veikia ?![]()
ble prajuokino , nu nx .
tai jis man sake private kad ima kaskokia mergina kuri tures pranesinet jiems kas naujas temas uzveda ir apie naujus userius, seip jie dar sake kurs irc kanla sepeceliai tam, nx as isejau, ir nzn ar susikure ta kanla ar ne
Taigi, mat kodėl radau aš pas save žinutes ir nuo ragų ir dar nuo kito ten dalyvio O jie pasirodo, čia mane kabina
Aš beveik
pasijutau
Iš pradžių net galvojau, kad ragai auga, bet paskui žiūriu, kad lyg ir nieko jei ką, chlebaiduosim mes jiems į akį, ą
itariu tas zhinutes daug kas gavo
Bukit geri nekelkit tos temos i virshu. A? nors ir netiesa bet vistiek negraziai atrodo. P.S. Tilia. Aciu uz parama zuika.