cha

cha

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Oj vaikeli. Shitas tavo poelgis irodo kad tau dar pienas nuo lupu nenudziuves. Ar ten ne pienas? Šypsena rodyk savo tikra nicka. Ar bijai? Gauja priesh mane? Xi xi xi.

tai kad tu taipat apsiciulpes bl Cha cha

Snargly. Pagal save apie kitus nespresk. Gerai? Ir kaip tu cia dabar susivartei? A? Gal gaujos bosas busi? Gaidziu gauja o tu ju verchas tada.

ne jis tik pimpalus priziuri Cha cha kad nenusileistu Cha chaLabas

jaucia kazkas panasiau i blevyzgasCha cha
po ilgo laiko tarpoNekaltas

cia tas is saikos
kekšė dar i privata lenda su savo pasiulimais
per pi st mazaPiktasKandaKanda

Nu va dar vienas grybukas išdygo ir bando žviegti… oj nepavyx tau čia gaujos suburti ir nusišnekėti. Geriau atsitempk į bangą visus bendraklasius trečiokus ir galit nusišnekėti visi linksmai vienoje temoje pvz. "Trečiokų vartalionės"Cha cha ir šiaip von nx…

nu ponai atleiskit,kuriat tokias temas,kad man uzaugusiam krikscioniskoj seimoj,nera ka iterpti.Drovus
jauciu kad mirsta tikru blevyzgu dvasiaŽliumbiaŽliumbia

žiūriu, daug kas įsivaizduoja blevyzgas labai skirtingai…

Kiekvienas drozia sawaip

Ignoruoju

tai chia tipo jau ta gauja veikia ? Cha cha Cha cha ble prajuokino , nu nx .

tai jis man sake private kad ima kaskokia mergina kuri tures pranesinet jiems kas naujas temas uzveda ir apie naujus userius, seip jie dar sake kurs irc kanla sepeceliai tam, nx as isejau, ir nzn ar susikure ta kanla ar ne Nekaltas

Taigi, mat kodėl radau aš pas save žinutes ir nuo ragų ir dar nuo kito ten dalyvioCha cha O jie pasirodo, čia mane kabinaFlirtas Aš beveik AngelaspasijutauCha cha

Iš pradžių net galvojau, kad ragai auga, bet paskui žiūriu, kad lyg ir niekoCha cha jei ką, chlebaiduosim mes jiems į akį, ąMirkt

itariu tas zhinutes daug kas gavo

Bukit geri nekelkit tos temos i virshu. A? Šypsena nors ir netiesa bet vistiek negraziai atrodo. P.S. Tilia. Aciu uz parama zuika. Bučkis Gėlė