Cepakai
Užrodė kolegą vietą Vilniuje, kur cepakai kaip pas mamą. Nerealiai. Iš to noro ir su alkanom akim kartais tris imu. Bet ir dviejų per akis.
Cia ne link Avizieniu, privaciam name kur yra kavine ir viesbutis su pirtim?
Nea Čia verslo centre įrengtoj kavinėj - valgykloj.
Šiaip tų kavinių gal 4 yra. Aš valgau L3, prie parodų rūmų.
Mane suklaidino fraze ‘‘kaip pas mama’’. Ten kabokas taip ir vadinasi MAMOS VIRTUVE. Irgi garseja cepais, wilenskas garliavos atitikmuo.
adresus tikslius parasyt neitu?
mamosvirtuve.lt/kontaktai/Bet cia tokia grynai sherykla. Karta i penkmeti as ten vis atsiduriu. Kad ir nuo vieno to cepo ten jau
, o jei dar alaus bokala, ir sedi po to kai karpis kosmose primustas.
qrwa kaip susikratyčiau mielai ta komplekta,cipakai ir alus ir primuštas karpis kosmose
kaune tai turbut be konkurentu ties cepelinais pas daktaro mama tikrai vieni skanesniu is ne paciu gamintu
google.lt/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UT F-8#q=ramune+kavine
megstu cepelinus, bet daug darbo juos gamint. O i kavines kazkaip ju valgyt retai uzsuku, ne visada padoresni buna. Ta proga po poros metu reiks gal i tigrasa uzsokt.
nakčiau, kas per cipakai Garliavoj? gal Karmėlavoj?
o Vilniuj gerų cipakų nėra
buvo kažkada Agotos gryčioj, bet kai ji patapo snargline, tai ir baigėsi gėris
Karmelavoj
Garliavoj tik kebabai
ten kazkur kur masinu turgus , nepazistu as to Kauno ir buves gal tik pora kart gyvenime- butent tam turguj.
Ragavau ties klajunes kavine tu uzkalnio kebabu,antra karta ne Iki street food juoduose vagoneliuose toli sh plaukt
aš tai neragavau, tiesiog mačiau, kad kas 100 m po būdą su kebabais stovi
Siaubas
prienuose prie norfos geri kebabai budavo, kai varydavom zvejot, visada uzsukdavom zakuskei paimt po didziausia
Nezinau, neperku as maisto is kiosku, paskui zvejyba gali nutrukti.