Cepadienis


Cepadienis

mmm kaip skanu, kada i svecius galima Cha cha

Negalima. Karantinas

Gerai Niam niam

koks karantinas pas mus jau jis kaip ir i pabaiga Cha cha

Pas mus dar ne

kliackas valgyt uzsimane Juokiasi

Gerai Niam niam

nu niekas neisverda tokiu ma cepu Cha cha

va čia tai natiurmortas Gerai Niam niam

cipakai Gerai padažas Blogai atradau nedavažiavus Marijampolės nuo Prienų pusės karčemėlę, ciapakai reto gerumo, jau senai viešoj maitinimo įstaigoj tokius valgiau, o ir spirgai pagaliau teisingi, pagal mane Niam niam

Kodėl padažas Blogai?

aš mėgstu spirgus tik iš sūdyto lašinio, spirgai turi būti smulkūs ir gerai su cibuliu sučirškinti, ant cepelinų dedami atskirai nuo grietinės, man viskas turi susimaišyti lėkštėje bevalgant, ne keptuvėje ar padažinėje Šypsena

Nu nx Cha cha as viska maisau kartu ir dar dedu kavamale sumaltų džiovintų grybų Girtas

o man dzin kaip kas uzdeta viskas vistiek pilve susimaiso Juokiasi

šitas žydiškas patiekalas yra Gerai

Kiek atkrenta problemu kai nera jokio skirtumo ar su grietine iskart pamaisytas padazas, ar atskirai leksteje susimaiso. O ir sirgiu dydis jei dar aktualus, tai iskart vien del siu dvieju dalylyku daug sunkiau (atkristu kie, turbut bent du trecdaliai kaip minimum) gauti megstamu cepaku butu Ufff

todėl labai retai kur gaunu tokių, kokius mėgtsu, pagrinde vien dėl padažo Taip bet visada yra išimčių - pvz Tigrasos ciapų padažas irgi ne pagal mane, bet visvien geriau už rūkytų lašinių spirgius, todėl kai tik yra proga, važiuoju iki ten papietaut Niam niam

Man idealu, kai ant cepelinų taukai su spirgais, o grietinė atskiram inde. Tada taukuotus/spirguotus cepus dažau grietinėje ir valgau Cha cha

tai jei grietne butu tam paciam inde kampe, nelabai ten daug kuo prasciau butu, greiciau ant gal susimaisytu su taukais, bet nelabai toks esminis skirtumas, kad papildoma inda imti Šypsena