Celiulitas
tas pats ir mano fronte… Ner teisybes…
na nors jau kolega issiaiskino kas per beda ja uzklupusi, vis tik ikisiu ir as savo trigrasi sportas, bei sveika mityba labia gerai, bet va as, kiekviena karta budama duse, paprasciausiai pasiimu masazine kempine, ir gerai pamasazuoju nepatinkancias vieteles. poveikis, tas, kad po poros savaiciu susvelnejo, palygejo slaunu oda. kiek zinau, masazas tikrai gerai, kadangi skatina kraujo apykaita
tad saziningai ir toliau save masazuoju
be to ir berniukas gyre mano svelnia oda
as irgi galvoju nusipirkti siurkstesne kempine. (nors siaip kas ryta masazuoju problemines vietas itrindama jas kremu, bet norisi dar ko nors efektyvumui padidinti)
niu patarciau pasportuoti, o ir kosmetologijos kabinetuose turetu gydyti bei yra ivairiausiu kremu.Sekmes gydantis
As ne , bet ikisiu liezhuvi
… Celiulitas uzhklumpa letai letai, o po to STAIGIAI
ir netiketai
… Ogi taip buna del: 1.Blogos mitybos (shlamshta - von
), 2.Mazho fizinio aktyvumo, 3.Kontraceptiku (juose parashytas toks shalutinis poveikis…
)… Ash ir savo
sakau, kad jei nenori, kad atsirastu, tegu nustoja valgyt visoki sh, chemijos prifarshiruota…
Taigi, pirma mityba tvarkyt ir i sporto kluba marsh (ar bent krosiuka ryte ar vakare…)… O jei tokios juokingos pastangos kazkam pasirodys labai dideles, tai waikshschikit apelsinai…
labai teisingas ir paprastas patarimas
Kremai su sportu ir maisto reguliavimas, kaip suprantu tavo celiulitas dar neisvesejo, taip kad jei susigriebsi dabar greitai viskas turetu susitavrkyti, tik reikia saziningai sportuoti ir teisingai maitintis, atsisakyti gazuotu gerimu
Jop, sportas tikrai padeda
visu pirma, celiulitas gali atsirasti nepriklausomai nuo kuno svorio…zinoma stambesniems didesne tikymybe. tie gumbeliai atsiranda del hipodermos (paodinio riebalinio odos sluoksnio) lasteliu sutrikimu, kai kurios lasteles ‘mutuoja’ iki pupos dydzio, o kitos tuo tarpu lieka nepakitusios, ar ne taip smarkiai pakinta, taip atsiranda odos nelygumas…kaip kovoti, jau senai nepaslaptis
Daug valios ir pinigu reikes gydant celiulita. Prie visu minetu patarimu patarciau dar ir organizma isvalyti, vienas is nat. budu - kasdien po stikline petrazoliu “arbatos” (saukstelis zalumynu+stikline k.vandens). Siaip, turint Lt, issigydyti celiulita paprasta - brangus efektyvus kremai, masazai, individ. sporto programos ir pan. Sekmes
Vieno kosmetikos salono, tarpkitko ruošiančio kosmetologes moteriškės, atviru tekstu juokiasi iš to “kosmetinių priemonių efektyvumo, likviduojant celiulitą”… O reikalas tame, kad celiulitą nulemia…estrogenas ir jo kiekis. Veikiant ilgiems mechanizmams sutrinka pati smulkiausia kraujotaka, limfos nutekėjimas ir etc. Todėl jo didenybė, celiulitas atsiranda nežiūrėdamas į moteriškės amžių ir kūno sudėjimą.
man tas pats yra - nesu stambi, sportuoju, prisiziuriu, ka valgau (aisku, buna, kad nusismaliziauju, bet nesimaitinu vien slamstu diena is dienos). todel celiulito apsireiskimas man buvo kaip gauti su mazgote per veida. pasityciojimas kazkoks. p.s. kontraceptikius naudojau gal tik kokius 9 menesius
Nuejau pas gydytoja, pasirodo man ne celiulitas Bande paaiskinti kas man yra, bet sunkiai snekedama angliskai (ne LT gyvenu) ir dar savo medicininiais terminais, nedaug supratau, bet esme ta, kad nuovargis, per mazai miegu, sutrikes ciklas ir pan. dave savo viskam, bet pamiegojus, sugrizus ciklui, turetu ir viskas visur susitvarkyti, tikiuosi
Bet si tema bus naudinga informacija, aciu visiem