Ceburekai (receptas)
Kadangi,karts nuo karto vis iskyla tas pats klausimas kaip pasigaminti ceburekus.Manau,kad si video pamokele labai tiks :videoculinary.ru/%D0%B2%D1%8B%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%BA%D0%B0 -%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B8-%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B6%D 0%BA%D0%B8/234-%D1%87%D0%B5%D0%B1%D1%83%D1%80%D0%B5%D0%BA%D0%B8.html
Nieko naujo nepamaciau
Zemyna,yra toks geras rusiskas posakis : cto russkomu xorosho,to nemcu - smert ! Tai,sitas posakis galioja ir Tamstos pasakymui!Jeigu sitas klausimas nekiltu po kelis kart per metus,tai tikrai nebuciau dejes sios nuorodos.Bet jis vis iskyla,nes vis atsiranda nauju zmoniu,kuriems tai idomu,bet nera zinoma kas ir kaip.Galu gale,net per paieska neduodama nuoroda i ceburekus.O tai ,kaip ir kebabai,patapo lietuvaiciu pamegtus fastfood’u .
Savaitgalį kepė pati žuvį svečiam, sakau davai traukiam iš šaldiklio viči koldūnus didžiuosius, spardėsi spardėsi, sutiko ir svečiai spėkit ką pirmiausiai sukirto, žuvį tik paragavo
Nieko blogo savo komentaru nenorejau pasakyti, bet tu sureagavai taip kaip norejai
As ir nesureagavau blogai
kepti koldunai jega,mes daznai kepam
bandziau kazkada kepti koldunus, bet nepavyko, iki galo neiskepe, viduj salti/neiskepe buvo. Ilgiau buciau kepes butu sudege. Juos reiketu aliejuj pamerktus kepti, o paprastai ant keptuves nesigauna man.
New Era, apkepini kelias minutes keptuvej, su siek tiek aliejaus, tada pili vandens stikline, uzdengi dangti ir ant mazos ugnies iki pilno paruosimo.
Vakar pirkom Tarybinius ceburekus, Gerosios vilties g ceburekinej (prie Skjroblu) - farsas nedakepes, skystas kazkoks, na tesla tik likus panasaus skonio
Toje Gerosios Vilties “kavineje” aplinka
- po stalais ir ant stalu tusosi pauksciai ir renka maisto likucius.Ir visiems - tiek savininkams,tiek lankytojams viskas pxj . Bet siaip,dydis cebureku ispudingas,tesla visai nebloga. Kas link to,kad nedakepusi mesa,maybe,bus taip,kad didelis klientu antpludis tai salygoja,nes skuba kepti.