CD-R lazerio keitimas i lazeri cd-rw????

CD-R lazerio keitimas i lazeri cd-rw???

ar tai imanoma,ir kiek galetu kainuoti? Šypsena

turiu tave nuliudint… mp3 dekoduoja ne lazeris o specialus mikrochipas(dekoderis) ten yra labai daug kojyciu… jo tikrai neidesi i savo cd grotuva… taigi jei nori mp3, tex pirkt mp3 grotuva… sorry jei sugrioviau svajones…

Kazkas skaityti nemoka… Zmogelis klausia apie lazeri, o ne apie mp3 dekoderio mikroschema… Lazeris buna tas pats ir cd, ir cdrw, skiriasi jo valdymo schema, bet ne visada.

o tai imanoma cia ka nors pakeisti?

nerealios svajones Juokiasi

Pirmas temos pavadinimas buvo: “CD lazerio keitimas i MP3 lazeri”, ttaigi atsake i tema. Šypsena

Sakai tas pats? Kazkaip neitikinai.

O tu itikink, kad skiriasi ! Nesiruosiu nieko itikineti, o ir parasyta “bet ne visada”

parodyk nors vieną tokį, labai įdomu būtų pamatyti.

man irgi atrodo turetu skirtis juk Kiek as isivaizduoju irasymui ir istrinimui skirtingas sviesos bangu daznis naudojamas ar ne taip?

Bangu ilgis tai tas pats naudojamas, kitaip susidarytu interferencija ir nefokusuotu gerai spindulio pati CD plastmase (DVD kito bangos ilgio lazeris). Siaip tik galingumas kitas eina, net CD-R ir CD-RW zenkliai skiriasi.

Taip Taip Taip

bangos ilgis tai, greičiausiai, išvis visų vienodas. Bet įrašymui galingumo reikia keletą kartų didesnio, nei nuskaitymui, tai viena, o antra, įrašymui lazeris privalo būti moduliuojamas, nuskaitymui moduliacija kaip ir visai nereikalinga.

man atrodo kalba eina ne apie irasyma o apie nuskaityma…

blin vyrai,as noriu keisti cd playerio lazeri i toki,kuris nuskaitytu cd-rw,arba koki kita formata,o jus cia apie irasyma snekat Juokiasi

skaitei 5 zinute ?

Beje, galite netiketi, kad lazeris buna (tinka) tas pats- keiciau SONY centrui (2002metu) lazeri (KSS312, raides neatsimenu), dejau is daug senesnio (apie 1997m), o centras kaip imdavo CDRW, taip ir ima.