CD irasymo problemu priklausomybe nuo nuskaitymo is HDD greicio
Taigi, jau kuri laika turiu problemu bandant irasyt kompaktus pas viena mano drauga. Na turbut kazkas yra su jo CD-ROM’u. Bet vat neseniai jis kaika sugalvojo, jis pries irasant filma, bando kopijuoti ji su TotalCommanderiu i kita diska ir ziuri kokiu greiciu kopijuojama. Tuomet jis tokiu pat greiciu ir iraso ta filma i kompakta. Sako kad taip dar ne vieno CD nesugadino. Siaip as bandziau vakar i CD-RW rasyt filmus, bet man taip ir neirase, vis sake kad nera vietos kompaktuose, kazkodel jis (draugo CD-ROM’as) taip elgiasi tik su mano kompaktais. Na bet man tiesiog idomu, kodel skirtingi filmai skirtingais greiciais kopijuojami is vieno disko i kita, nepriklausomai kokiam diske jie yra. Na ir koks galetu buti rysys tarp failo nuskaitymo is HDD greicio ir CD irasymo. Man atejo i galva tik kad galbut kazkas negerai yra su CD-ROM’o buferiu? Dar bandziau namuose pora filmu kopijuot su TC, na ir greitis buvo apie 5800-6000 kbytes/s (hardas 40Gb 7200rpm FAT32), o pas ji buna ir 1400 ir maziau, tai tenka 4x greiciu rasyt, ir tai nepriklauso nuo to ar visai kitam harde filmas ar tik kitoj particijoj, greitis toks pat. Del jo sistemos mazai ka galiu pasakyt, keletas hardu 160Gb, 40Gb, kokia failu sistema nezinau, WinXP. Na as nesitikiu kad galima bus sia problema kazkaip issprest, tiesiog idomus atvejis, tai ir norejau pasidalint Gal kas kokiu minciu dar tures
matai hardo greitis 133 MHz o cd tik 66. dar tyri itakos ir magistrale t.y. ar leta 40 gyslu ar greitoji su 80 gyslu IDE jungtis. tai jei leta jungtis ir letas PC perfomancas tai neko nuostabaus kad letai raso arba su klaidom i raso cd
ka tik man draugas tas pasake kad zino del ko toks greitis Nes tie filmai yra stipriai defragmentuoti (80000 - 120000 daliu) nes visi vienu metu pumpuoti buvo is ftp… Tai va, teks palaukt kol defragmentuos
Imu Nero, pasirenku CD copy, ten randu, prie image file randu hard drive speed info, testuoju, gaunu mažai maždaug 3200Kb/s. Tai po to burninti daugiau kaip 16x nesinori, nors gal aš maišau skaitymo ir imidžo kūrimo geičius.
Pas mane rodo speed 50,969kb/s.