Car of the Year 2009
Po ilgos pertraukos Opel ir vel nuskine laurus .Nors lietuvoje Opel Insignia tik 2009 sausi pasirodys, taciau jau siandien teko ja trumpai paciupinet, dvi buvo atveztos, viena dyzeline, kita 4x4 benzinas su pilnu farsu, ir graziu odiniu juodu-kreminiu salonu, pastorosios deja nespejau iamzint. Patiko ir kuklesnis variantas.
daugiau fotoopel-klubas.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=11270&start=45
chrominiai žiedai ciferblatams visada elegancijos suteikia
kaip gyvai ta insignia ? ir kaip salonas ? kolkas is foto tai viskas kosmosas
kas butu jei pasakyciau, kad tokie ziedai yra mano 96 metu aubi
na man ta insignia asmeniskai visai nepatinka, maciau as ja gyvai ne karta,sedejau viduje jau parodoje kai ja pristate oficialiai pries gerus 3men.
drylio - tada pasakyciau maziau tiurlingu daryk
drylio - gali buti ir 83 oplius, jei folija grąžiai apvyniota
to performance.taip ziurejau nekaip i ja, pasedejau, apziurejau kiek pasikeite i gera puse nuomone, labai patogios , bent jau man sedynes, malonu sedet, medziagos visai geros. Skydelis pats matai kaip sviecia, yra galimybe perjungt i raudona sviesa. Kaip visada Opel’yje visokiu knopkiu, patogus, logiskas isdestymas, pakankamai greit gali perprast kaip kas ir kame.
ziedai ne tiek kad chromuoti, o matinis toks chromas, gerai atrodo
Saab variklis su turbina, saab sedynes, saab vairas…rezultatas… metu automobilis
ar tik neatvirksciai kartais, kad saabai placiai sharina opelinius ecotecus
priekinės lempos bmw primena, galimės mazdą.
dailus auto. pagaliau opelis ismoko graziu formu salona padaryt-tai bene pirmoji vykus masina tik nesupranatamas man dalykas tas siulomas 1.6 variklis - nei traukos nera, nei sanaudos kazkokios stebuklingos
nu va tikrai del salono tai opelis gauna pliusa
Blyn bet jau auto, Merso ir Bmw 3 Kyborgas…
aaa kuras baiges
as visai rimtai
[biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1970375-=(140815083](http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/1970375-=(140815083)
Grazus opelis. Bet prietaisu skydelis tai vemalas.