CANON S1 IS Ka manote?
Gal kas turite ji? kaip vertinate? palyginau ji su kitais, pasirode neblogas. Ar kaina atitinka kokybe? Manau mazoka 3.2 mpix, bet yra nemazai jo privalumu: vaizdo stabilizatorius, 10x zoom optinis. Gal galit kas pasidalinti mintimis? dekui
Mpix manau per akis, Zoomo perdaug. Cia tik seip nuomone tarpkitko. Pats neciupinejau.
Pagalvok ar spausdinsi plakatus?
pirk tikrai uzteks
Įsigijau prieš Kalėdas - kol kas nesigailiu
mazoka ? kiek megapikseliu nori kad butu tavo fotoaparate ir kodel ju tiek turetu buti ???
taip, tai geri privalumai. manau sis fotoaparatas ir uz tokia kaina, kokia jo dabar yra, vertas pirkinio vardo.
Daug rinkaus ir ivaldziau shita fotika, Geras daiktas - zoom’as, stabilizatorius ir daug valdymo klavisu… bet to viska gali reguliuoti manual jei netenkina automatika
Pirk tikrai nepasigailesi. As turiu ji nuo pavasario ir labai dziaugiuosi, tiesa pasakius galvoju apie 300D, bet manau dar ilgai galvosiu, ir dziaugsiuos savo S1
Manau isvaizda jo siaubinga, gryn kitaicisko stiliaus zaislas neismaneliams, kas nevisai risasi su tiesa. Bet man asmeniskai butu geda toki fotika issitraukti zmonese, gal kitiems kitaip atrodo- neitikinesiu
Man kitaip atrodo.Neturiu tokių kompleksų,išsitraukiu jį kur reikia.Aplinkinių nuomonė dzin,iki lempos.
levas blicas… greit ir sugesti gali… atidaromo mechanizmas toks nestabilus kad pasibaisejau… ish karto nusipirkes pakeiciau i kitos firmos fotika
isvaizda dar ne viskas - turinys yra viskas… , o tipo cigareciu pakelio forma geriau nei solidziai atrodantis fotikas
ilgai tokio ieskojau, isigijau ir dziaugiuosi. mpix’u uztenka, kaip kazkas sake paklodziu ir foto tapetu turbut nespausdinsi, toks zoomas jega, filmuoja kiek telpa i kotele, funkciju begale, bet man ju visu dar nereikia. aisku kisenej jo nepasinesiosi.
Is sios klases fotoaparatu nera pats blogiausias variantas. Pakankamai neblogai veikianti automatika ir logaritmai,greitas autofokusavimas(kiek tai yra imanoma tokios klases f/a).Naudojamas vienas is praktiskiausiu atminties korteliu tipu:CF Trukumai yra uzprogramuoti konstrukcijoje.vaizdo stabilizatorius kainuoja papildomus pinigus ir toks dalykas megsta kartais sugesti.Kiek mazokas LCD.Ne pats logiskiausias valdymas(bet cia jau subjektyvu).Maitinimas AA tipo elementais.Jei daug nekeliauji jie gali tapti trukumu.Beje komplektacijoje duodami 4 sarminiai elementai be jokiu uzuominu apie akumuliatorius.
AA tipo siaip yra privalumas, bent jau man, ir kiek girdejau daugumai kitu. Del isvaizdos - skonio reikalas LCD, pritariu - per mazas
ALGOritmai, o ne logaritmai…
Negaliu ir as nepareiksti savo nuomones, kai kalbama apie mano zaisliuka Taiva…Nusipirkau ji praejusi balandi. Man patiko del zoom’o ir pixeliu uztektinai…Apskritai esu juo patenkinta. Nieko blogo negaliu pasakyt, isskyrus fakta, kad kartais, isjungus blica, jis fotografuojant kartais pats issoksta…ir kartais, nuspaudus fotografavimo mygtuka, uzsiklinyja, nefotografuoja, ir tada neciupusi gero kadro…