Canon Digital IXUS 500 vs Canon PowerShot S1 IS

Canon Digital IXUS 500 vs Canon PowerShot S1 IS

kuri aparata rinktumetes?

Na bet ir palyginai… As nedvejodamas pasirinkau S1 Visu pirma kiek ir ka tu zadi fotografuoti, gal tau visai nereikia S1

Jei nori mazo, kompaktisko, su nemazai funkciju, rinkis Ixus 500. beto ir kaina padori. Jei nori atrodyti, kad turi kieta fotika, bet tik atrodyti, rinkis S1 IS, nes ten gero rasi nenaudojama optini zooma 10x, gan auksta kaina ir t.t. Siaip jei rintis S1 IS geriau nepagaileti dar siek tiek pinigu, ir nusipirkti, tikrai gera, fotika, o ne ta kuris tik atrodo (pagal gabaritus) geru Mirkt

sorry uz isiterpima, kaip konica minolta z3? geriau uz IS? Teko bandyti S1, zoomas ispudi dideli padare.Tik ekranas mazokas

esu tos nuomones, kad jeigu pirkti, tai pirkti gera daikta, kuri butu galima naudoti ne tik siandien, bet ir ateiti. pirksiu fotika paprastom reikmem. gal ir ne daznai,bet ytariu kad prisireix galingo zoom’o. gal kas zinot kur galeciau kaune nupirkti S1 ? aisq uz protinga kaina…

Jooooo JOooooooo Cha cha Nusipirk, gal is vis 2 mpix fotika, su galingu zoomu, idomu ka darysi su tuo zoomu, gal kokioje Palangoje nuo tilto i bobu pleza pyskinsi? Cha cha Ai koks skirtumas, pirk ka nori gi ŠypsenaO kur pirkti, ne karta apie tai buvo diskutuota, linkus rasi kituose temose Mirkt

cia jau mano reikalas ka as fotkinsiu, mergas Palangoj ar dar koki velnia! as prasau tik patarimo…savo nesamones pasilaikykit sau

o del pirkimo, tai neprasau bms’o, senuku, maximos, topo centro ar dar kokio S…o, kur kainos neprotingai uzlenktos. mane domina tie kas veza is svetur, arba tie kurie isvis nemoka uz tai Šypsena v.z. man nesvarbu is kur jis imtas. reikalingas NESUDROZTAS daiktas.

Kad gauni patarimus Cha cha

muge.lt

LabasOmnio skelbimuose maciau yra "CANON S1 IS… nenaudotas,3.2mln.p.10x,STABILIZATORIUS,AA elementai,USB,32mb, 1049lt Miestas: Kaunas Kontaktai: G.Z., +370 676 77766, E-mail: [email protected] Paskelbta: 2004 11 25 16:07 " Nekaltas

domejausi del sito, bet deja jau nebeturi Kanda Kanda Kanda