Calibra-kas tai per mašina?
Pakritikuokit ją ir suteikit informacijos.
Nu, tai yra tokia labai graži Vectra
Negi ir tave reikes mokyt kaip naudotis Bangos paieska…
niu is tikruju daug draugu turiu su tokiom masinom, mano vaikinas dabar irgi uzsimane pirkti calbra bet kai draugas pradejo pasakoti, kad net ir ta , kuri musu mieste atrodo geriausiai padaryta turi labai daug traukumu…
nebepirks
jos grazios, bet savo kainos nevertos
jos visai nieko atrodo bet turi trukumu b=puna ziaurei nera stabilios nu brt as vis tiek apie ja galvoju
Jeigu tylia tylia nakti,
tyliai tyliai priesi prie opelio,
tyliai tyliai atidarysi duris,
tyliai tyliai atsisesi ir labai gerai isiklausysi,
tai gali isgirsti, kaip jis rudyja
nu kad nestabilios tai pasigincysiu
pas pusbroli sudeta sportine pakaba tai stovi ant kelio kaip su klijais prilipinta
as ir manyciau kad stabilios! nes ant kelio geriau stovi nei Audi Coupe
lietuviskas ferarri
Ziurint is galios puses, tai nekas, bet trumpai sakant-jegine masina. Pakaba liuksiska. Galiu tikrai paneigti gandus kad nestabili ar pan.
Vazineju jau metus, problemu kol kas jokiu, isskyrus rudys… kaip ir visom. Nors pas mano cali ir stovi antikorozine sistema.
Geras, kur cia galima tokia sistema nusipirkt?
Kaip vienas draugas yra pasakes: laukiu drauges prie darbo ir girdziu kaip rudyja
Calibros pagrindine problema - rudys.
Bet pagal kaina tai super auto .
manau kad greiciausiai tai OPEL firmos gaminys…
vectros vidus su "sportines" masinos kebulu…
siaip gera masina… manau kad gera…
Cia pas mano cali jau is vokieciu su tokia iranga parejo. Ten yra blokas po kapotu su trim lemputem, ir isvedziotais laidais po kebula.
Corrado geriau.
Chia kuri jam atrodo grazhiausiai padaryta Panevezhy?
TOPine rašė:
niu is tikruju daug draugu turiu su tokiom masinom, mano vaikinas dabar irgi uzsimane pirkti calbrabet kai draugas pradejo pasakoti, kad net ir ta , kuri musu mieste atrodo geriausiai padaryta turi labai daug traukumu…
nebepirks
jos grazios, bet savo kainos nevertos
Calibra tai zveris ne masina…ne bet siap tai ji yra kaip ir masina bet dazniausiai buna grazios sportines ir galingos
ka jus vaikai apie galia ismanot nivalit ta calibra visiskai nivalit taip nivalit kad neturiu net zodziu kaip tai apibudinti o jei kas mano kadjo calibra valit galim palyginti kad ir su eclipsu ir paziuresim valit ta calibra ar nivalit
siaip nepirkciau tos masinos viduje pigi vektra pakaba irgi tos pacios vektros, variklis irgi is ten paimtas tik kebulas kitas
nivalit ir nieko ypatingo neturi… neverta
i klausima kas per masina galiu atsakyti taip: lavonas IMHO
nothing personal