CALE…
Automoderna
visiems atsibodusi ir t.t. taciau kiek tokia gali kainuoti? na, uz kiek ja parduotu? noriu pirkti
nusipirk tokia tik netiuninta ir varyk i automoderna
Pigiau pirkti
matyta , bet vistiek grazi.
man tai ji pasakiskai grazi!!!ir nesuprantu ko jus ant jos varot???siaip jos kaina kazkada buvo 25k eur
Opel MODERNA Ratlankiai “Antera” R19, padangos Dunlop 245/35 R19, 285/30 ZR19, oro filtras “K&N”, chip’as “Wetterauer”, turbina, bova, intercooler’is, 250AG, kėbulo dizainas ir darbai Automodernos, priekiniai žibintai Xenon, galiniai žibintai “Hella”, durys atsidaro automatiškai su distanciniu pulteliu, Spidometro parodymai atsispindi ant priekinio stiklo, vairas, rankena, pedalai “SimoniRacing”, duslintuvai “Laser”, valytuvų lietaus intensyvumo daviklis, variklio užkūrimas “START” mygtuku, TV “Pioneer”, belaidis garso isjungimas skambant telefonui (MUTE), DVD, stiprintuvai Rockford Fosgate “Punch”, subwoofer Cerwin-Vega “Stroker”. Reikalingas pakabos aukštis reguliuojamas oro pagalvėmis. KAINA 15900,- Eur :]]
gera cale
vadinas kaina nukrito!!!nes kazkada ju puslapi rase 25k Eur
Dula>>>> pirma kart girdziu… tokia kaijna… biski nepersistengiai su skaiciais…
nea…cia ju puslapiuke kazkada buvo tokia kaina,ir shitoj galerijoj buvo apkalbama shita Cale ten ir buvo minima ,kad kaina ziauriai per didele
Jio kaina tokia buvo kaip Dula sako
cia musu mastu per didele… o uzsenieciai klause kodel taip pigu??? pas juos kadetas nieko nedarytas turbinis 10 000eur
DZO is kur ta kadett"A istraukiai???
padaryta i MB Imagination versija… nelabai man
nu priekines lempos tai man o visa kita
o ji vis dar ant lietuvos? Jau pernai gandus girdejau, kad ji parduota… ir lygtais i rusija…