Cafe del Mar...

Cafe del Mar…

Kas zinote mazute kavinuke Ibizoje? Cafe del Mar… Skamba magiskai! Sie rinkineliai tinka ir pasisedejimui prie neaprepiamos vandenu platybes, tiek beskaitant nuostabia knyga, besimylint ar siaip sedint prie lango ir ziurint i tiluma… Beatifull!!! Jei neklausei - paklausyk ,jei taip - tai kokx ispudis?

Ispudis Gerai. Man labiausiai patiko tai, kad nors visi kuriniai yra tokie skirtingi, taciau rinkineliai iseina kaip reta vientisi. Na, zodziu, l.patikoMirktMirktMirkt

Butent, kad labai skirtingi! Cia man visa praeita savaite dizaineris klause ir klause ta pati Piktas Kai kurie kuriniai tikrai geri, ypac klasikines gitaros improvizacijosTaipGerai. Bet siaip i dauguma is ju mano siela neatsiliepia… O dar kai esi priversta klaustyi ir klausyti ta pati, tai jau isvis Blogai.

Apie si rinkineli skaiciau, rodos "Paneles" zr.Ir i to rinkino sudeti iejo Dead can dance, tai pamaniau, kad sis rinkinys turetu buti ne is pirsto lauztas Nekaltas .

malonu kad ir tokios muzikos megeju atsiranda lietuvelej… ;] is tikruju ibiza rulina ir tai, ka girdit rinkinyje, yra tik maza dalele to ka galite pajusti ten. jei per gyvenima nenuvaziuoji nors karta i ibiza (ir ne vien del cafe del mar, bet ir kitu nerealiu vietu, especially pacha ir daugelio vakaru prie juros), tai prarandi laaabai daug…
beje, butu idomu, jei toki rinkini isleistu lietuviai, ar bent 20 kopiju ju realiai nupirktu (neskaitant tu, kurios butu isdalintos kaip promo copies)… ;]]]] butu idomu paziureti ;]

jo, nereali muzikele, oiii kaip veza… Šypsena GirtasŠypsenaGirtas

jo, vertinu tu dedziu kuryba. grazu + originalu.
katik perklausiau cafe del mar - volume diez 10 taip pat
likau patenkintas.
belieka tik nulenkt zemai galva pries juosŠypsena

as buciau biski grieztesnis cafe del mar atveju… yra neblogu gabaliuku, net superiniu, taciau yra LABAI daug ir mazai demesio vertu kuriniu… taip kad nereikia cia alpt, kad visi volume’ai ir visi kuriniai labai geri ir pan., is tokios gausybes pasitaiko neblogu, net ir labai labai neblogu, taciau yra ir "slamsto"…Nežinau
nors reikia pagirt lietuvaicius besidomincius siuo lable’u… geriau klausykites "slamstiniu" cafe del mar kurinuku nei kokio lietuvisko (ir ne tik) popso ar tokio hip-hopo kaip musu didzioji rapere luka…Baisu