Cadillac'as... o gal Opelis?

Cadillac’as… o gal Opelis? Cha cha

Vaziuoju siandien Vilniuj Konstitucijos pr, sustojes prie sviesoforo gretimoj juostoj matau… Cadillac Apakęs Apakęs (taip ant masinos galo uzrasyta), taciau masina savo isvaizda labai jau panasi i Opel Omega. Kai uzsidega zalias, aplenkiu ir is priekio matau, kad tai tikrai Omega, tik siek tiek pakeistu priekiu. Buvau nustebes, niekada negalvojau, kad Omega gali buti pavadinta Cadillac’u. Radau dar tokio zveries nuotrauka autopliuse autoplius.lt/lt.php/887;urlid;339847 Globalizacijos pasekmes - nebeturesim kazkada matyt nei Opel nei Cadillac, nei SAAB - bus vienas GM

Gražios šitos “omegos” … A700

Pas mane kieme stovi Chevrolet “Omega” Šypsena

Bet ziurint i masinos sona niekaip nekyla minciu apie Cadillac’a, tik apie Opeli. Nu krc buvau labai nustebes.

JAV rinkai Šypsena

Buvo juk ir Kadett’as Jav rinkai. Vadinosi Pontiac Le Mans ar Le Man. O cia visas Cadillac Apakęs Apakęs Klase aukstesne Cha cha Cha cha

galas labai grazus Gerai

aha maciau ir as nesupratau kas cia kaip…

nu katu katu… Cha cha

o gal taip nepuva kaip opeliai?? Nekaltas

Kauno turguj toki vakar sveika maciau pardavineja tik kainos neprisimenu, kai pamaciau per langa is toliau panele kazkur matyta priejau arciau, o gi ziuriu tikrai OMEGA

graziai sviecia to “opelio” galas ir seip atrodo “teisingiau” uz opeli ;D

Kaip pavadinsi taip nepagadinsi Cha cha Cha cha Cha cha

visitiek surudys… Nekaltas Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Na nzn, bet mano nuomone tai pasitychiojimas ish cadillac’o Cha cha Nors visai norechiau pamatyt Escalade gaminama merso ar kokio bmw Cha cha

wrong - lokalizacijos pasekmes (cadillac, opel, holden, vauxhall - lokaliniai globalaus gm brendai). o kad tulas lietuvis atsiveze is uz balos, tai jokia globalizacija, jau greiciau vargo vakariene.

O pas mane garaze “Vauxhall Omega” Šypsena

Kaune vazinejo balta Catera,tai atrodo Gerai

ar tik groteles vauxhall?