c1 minimumas
Sveiki yr tox klausimas
jei gautas c1 pries 10 dienu tai butina si menesi prakelbet 20lt*10d/30d?
Apskaiciuok kiek reikia per 1d prakalbeti ir padaugink is kiek liko dienu.
dazniausiai kai pasiiemi c1 korteles dazniausiai buna jau aktyvuotos.Netgi menesio gale jas pardavineja pigiau jog nespesi iskalbet tu 20lt bet visitek turesi juos sumoket.Taj manau kad nuo menesio pradzios skaiciuoja
Kiek dabar bekainuoja C1?
as kai pasiemiau C1 buvo likusios 3 dienos iki 15 dienos. Tai 14 vakare jau nebezinojau kam skambinti, o visiems kad skambinau jau buvau atsibodes… vis vien praradau ~3 Lt
negerai tas c1
nes dar LABAS’a neseniai papildyta reikia nubaigt
C1 iki 50Lt
nezinau as kaip emiau c1 tai man pasake kad prades eiti saskaita nuo pirmo telefono ijungimo i tinkla su ta korta ,draugelis eme likus 2 ar 3 dienoms tai mokejo apie ~ 5Lt
taip , teisingai
nu as pasiemiau 4 deinom ankciau
nu pas mane nuo 15 iki 14 tai as pasiemiau 11 diena tai uz ta menesi keturiu dienu teko moket 10 lt, nu as spejau prikalbet 5 lt per tas deinas tad dar penki buvo uz minimalu ciuj…
eu ,klausykit, o kaip gaut ta C1 ? as klausiau bitej , tai sake kad tik firmoms ishduoda… gal kas zinot kitu variantu ?
Pridedi ranka prie smilkinio, letai istiesi rodomaji pirsta ir nusisauni. Juk aiskiai pasake
gal kas zinot kokie c1plano tarifai ir kur galima rasti apie tai info?isigyjau plana o nieko apie ji nezinau