C++ Builder klausimukas

C++ Builder klausimukas

kaip ant bcb 5, ar kokios kitos versijos, padaryti kad .exe failas turetu integruotas bibliotekas, nes kai padarei programa ir paleide ne per Builder`i
tai praso dll failu, o pats exe teuzima ~50kb.

ziurinek nustatymus.
ale siaip gi paprasciau yra i instala itraukti ir tuos dll ir nebus bedos ir atrodys kruciau, nes kazka instaliuoji Cha cha

Prie Project Options zhiurek. Ten turi but skiltis Packages pasiskaityk helpa ash tixlei neprisimenu kur kokia varnele rejk uzhdet, paskui dar kazhka rejk pakeis prie skilties Linker.

Packages tai reik nuimt varną "Build with runtime packages" tada failas užims nemažai, bet į jį bus įtrauktą bibliotekos. O Linker nežinau ką reik padaryt, dabar bandau aiškintis, nes man ta pati problema.

Sakau pasiskaitykit helpa. Man irgi buvo tokia problema ir ji neishisprende vien su "packages". Jei nesunku numeskit screen shota tos skilties "linker" nes ash neprisimenu tixlei, o C++ Builderis neinstaliuotas.

Tai aš tuoj išbandysiu tai ką sumasčiau, siunčiu dabar draugeliui pas kurį nėr builderio, žiūrėsim kas išeis. Ten pagal helpa reik nuimt varneles nuo tų Use…

Viskas išėjo Šypsena
Packages nuimi nuo Build with runtime packages varną, o Linker skiltyje nuimi nuo Use dynamic RTL ir Use debug libraries Šypsena

Va kai parashei ir prisiminiau.
Juokiasi

YES, dekui ŠypsenaGerai