bye bye
draugui be aukciono
Šiandien atsisveikinau su savo mylimu 2018 RS3 2 metai 11 mėn per kuriuos prasukta 33k km. Suvažinėti 2 komplektai padangų - žieminių ir vasarinių stabdžių diskus ir kaladėles pasikeist naujas savininkas gaus metų bėgyje manau. Labiausiai ko trūks tai garso Overall - labai geras dydis bei performance, tuo metu kai pirkau, žiūrėjau ir RS4/RS5. Džiaugiuosi, kad pasirinkau RS3.
juokas juokais, bet draugas užparino jam parduot, nors neturėjau minčių pardavinėt
As irgi noriu but tavo drAugu (jeigu ne paslaptis,uz kiek
)
Kaip jums nepatinka su masina, ypac kuri labai limpa but daleiskim 8-10metu?
Tai gal nusiziurejo ka nors idomesnio? As irgi nemegstu daznai keisti
Dr patikt tai viskas patinka, bet atsibosta, kad ir kokia nuostabi ji bebūtų max 3 metai ir keičiu
RM - 43k eur
Kaina
Man kazkaip,kad ir ubagui,bet irgi,max 3 metai,priezastis pabosta
43?! a pabludai? zmones 10 menesiu senumo rsq3 uz pigiau jama.
is mazos fotkes, tai galvojau, kad Balutis, su SQ3
šiaip kaina mane labai nustebino (gerokai mažiau nuvertėjo nei galvojau) ir tie 43k nėra didelė (bent jau užmetus akį į mobilę) ypač turint omeny, šito komplektaciją - max kas gali būt (tik keramikos nedėjau) ir dar 2 metai gamyklinė garantija Sport išmetimas Magnetic ride Matrix LED Bang & Olufsen Audi Connect “RS” design pack “RS” comfort pack Assistance pack ACC Key-less Sport sėdynės Carbon pack Fine Nappa oda Panorama MMI Navi Plius MMI Touch Audi Virtual Cockpit 12.3"
Vycia, taigi desiniavairiai visada pigesni
tips nu gal. o jeigu dar koki laiduka nukirpus, arba vandns kbira i salona supylus, vos ne uz dyka paimt galima
kazkokiu bomzu pasijutau tarp AB oligarchu
Katalizatorius vietoj po testo?
Teisingas V/N. Fuj, ar man pasirodė, ar ir jūsų vairas jau ne Q7 sėdi?
Dėl V/N - kuo jis teisingas? Čia atsitiktinis Q7 vis dar - damušinėja
fujima pas naujaji Toma toks eina