Buvot apziuret?

Buvot apziuret?

Kazkas norejo vaziuot ziuret? Ar buvot? As siandien skambinau sako kaip ir parduotas,po 2h skambina kad jau nebe…auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-clio/id- 1116320

raaaketa…

Pamatau renault, tai man atsiranda traukuliai, nevalyvas ir nevaldomas galvos trukciojimas, panika ir kt. reiskiniai Kanda

noreciau tokio spuogo Myliu

Vudis Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasi

tikriausiai kazkas pervede rankpinigius (koki 100e)dar neapziurejes masinos, o pardavejas jau mane kad masina bus tikrai parduota… atvaziavo, pamate, ir pirkti jau nebenorejo

pz, 100 juro taigi vos ne puse sitos masinos VERTES Cha cha

tų “Sport”, arkos labiau pūstos nei paprastų taip??

GarH—> o ka tu darytum, paliktum 100e, ar imtum uz 2500e masina i kuria reikia investuoti dar 500e ar daugiau? Mirkt

bukit atsargus!siandien kaimynas VOS nenusipirko vogto 3 golfo Žliumbia eina nx idomu kiek butu uzvirine pliuso is tokiu varkiu

siaip tai gera alternatyva kokiam mini coopers s, ir kaina trigubai mazesne Gerai

weetiox | 12-29 16:30 butu paimciau negalvodamas… kokiam slalomiukui galim gera raketa paruost saunus pasakymas! Gerai Gerai kas butu jeigu butu… Juokiasi

trevetai> Galima tą istoriją plačiau? Kaip buvo? Kas buvo?

o jei as tureciau daugiau Pinigai Pinigai tai nusipirkciau dr00 pareigas ir visus isbaninciau is bangos nx! Taip Gerai

-Vudis>>tiek kolkas ir tezinau,tipo is turgaus kauno kaip supratau eme golfa tdy,nuvare i regitra,o ten iskvieete milicininkus,ir pastate i eikstele golfa,seni mentai i masina,o kitas mentas priejes pasake kad galit ieskotis kitos masinos nes sita vogta vokietijoj Žliumbia

Trevetas, tavo Golfa pirkt norejo?

mano golfas nevogtas! Kvankt? nors visi kas ilipa kitaip galvoja,nes spyuneles nuardytos,ir siaip toks nejaukiai atrodo vidumi jis Girtas

Mdaaa, zostkai Kanda

jo bl,laikai atejo,galfukus vagia,perdarineja i legalus ir taip drasei pardavineja Nekaltas sake kebulo nr kitas dar palyginus kruopsciai ivirintas…