Buvot apziuret?
Kazkas norejo vaziuot ziuret? Ar buvot? As siandien skambinau sako kaip ir parduotas,po 2h skambina kad jau nebe…auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/renault-clio/id- 1116320
raaaketa…
Pamatau renault, tai man atsiranda traukuliai, nevalyvas ir nevaldomas galvos trukciojimas, panika ir kt. reiskiniai
noreciau tokio spuogo
Vudis
tikriausiai kazkas pervede rankpinigius (koki 100e)dar neapziurejes masinos, o pardavejas jau mane kad masina bus tikrai parduota… atvaziavo, pamate, ir pirkti jau nebenorejo
pz, 100 juro taigi vos ne puse sitos masinos VERTES
tų “Sport”, arkos labiau pūstos nei paprastų taip??
GarH—> o ka tu darytum, paliktum 100e, ar imtum uz 2500e masina i kuria reikia investuoti dar 500e ar daugiau?
bukit atsargus!siandien kaimynas VOS nenusipirko vogto 3 golfo eina nx idomu kiek butu uzvirine pliuso is tokiu varkiu
siaip tai gera alternatyva kokiam mini coopers s, ir kaina trigubai mazesne
weetiox | 12-29 16:30 butu paimciau negalvodamas… kokiam slalomiukui galim gera raketa paruost saunus pasakymas!
kas butu jeigu butu…
trevetai> Galima tą istoriją plačiau? Kaip buvo? Kas buvo?
o jei as tureciau daugiau
tai nusipirkciau dr00 pareigas ir visus isbaninciau is bangos nx!
-Vudis>>tiek kolkas ir tezinau,tipo is turgaus kauno kaip supratau eme golfa tdy,nuvare i regitra,o ten iskvieete milicininkus,ir pastate i eikstele golfa,seni mentai i masina,o kitas mentas priejes pasake kad galit ieskotis kitos masinos nes sita vogta vokietijoj
Trevetas, tavo Golfa pirkt norejo?
mano golfas nevogtas! nors visi kas ilipa kitaip galvoja,nes spyuneles nuardytos,ir siaip toks nejaukiai atrodo vidumi jis
Mdaaa, zostkai
jo bl,laikai atejo,galfukus vagia,perdarineja i legalus ir taip drasei pardavineja sake kebulo nr kitas dar palyginus kruopsciai ivirintas…