buvo laikai…
Slyvos…
Kiek ten mačiusios tos galinės sėdynės…
tamsinta puse masinos,man iskart dirievnios stYYYlius
delfi.lt/news/daily/crime/antradieni-vakare-vilniuje-nerimi -plukdyta-kontrabandos-krovini-srove-atidave-pareigunams.d?id=61168075tėvukas praliotą gavo?
…buvai normalus bakuras, o dabar
RM, buvo priekis irgi užniaukc, nu nedaug, 30 proc. plionke berods… tik aišku - nulupau. išvis, pas mane buvusios mašinos niauktos: fiesta: atvažinėta su 55proc. šoniniais 1,5 metu, su 55 proc. priekiniu puse metu. e36 coupe: 2 metai su 15 proc berods visais vienodai šoniniais, galiniu stipriau (ir parduota) e39: metai laiko su 30 proc. šoniniais. biudžetas KP papildytas bendrai kokiais 900 lt, iš jų vienas kartas oficialiai… smaguma nu?
100 deziu jau rimtos bapkes,nors ne axujenos kaip rafis sako
du mentai pažįstami rūkysim dabar kontrabandą
Juras, o ar verta dėl to komplekso tiek pinigų aukot?
Manja, aš dar sugrįšiu. paliubomu trulikas, nu nepradek, kompleksu nera jokiu, tiesiog buvau diiiiiiiiiidelis automobilistas, mylintis savo auto ir man taip atrodė gražiau. kokia ten nauda iš tų 15proc… bet e36 tik kartą per 2 metus ir nubaudė 50 lt
ne kompleksas
nors dabar galėčiau užsitamsint visus langus. nu ir kas iš to? neturiu nei vienos mašinos, kurią ketinčiau laikyt ilgiau nei porą mėnesių
protas daug kam ateina su amžium… jei leistų įstatymai - tikrai užsitamsinčiau
Arba neturi nei vienos masinos isvis
buvo laikai… o tai db bomzas esi?
zmogus gal pastovia motery susirado… ci kaip suprantu buvo laikai ant shakaliu metymo galinej slyvos sedynej