Buvo BUM
kur? Kas kaltas?
kaip?
Siandien apturejau avarija del zioplo vairuotojo turesiu veiklos papildomos
Zdz as nekaltas… kaltininko draudimas baltic polis
kaip manot, kokia suma skaitytusi protinga gauti is draudimo?
KODEEEL
nu va, papildomos problemos
pasitaiko galejo but stipriau, kazkiek spejau isvengt didesnes zalos…bet pritruko sekundes dalies, kad isvis nebutu uzkliudes
o kodel baltic polis
a nzn…girdejau nekokiu atsiliepimu nros civilini pats pas juos apsidraudes
nu tai va kaip sauksi taip ir atsilieps pats draudeis anas irgi pats draudesi
buferis skaiciuosis iki 300lt vopsim detales akina ima apie 250lt jei paruost ir dazyti gaunasi taip +sparnas 300 +buferis 300 +posukis 100 reikalauciau minimum 700lt panasiai ir gausi
as plociau katuciu
cia virtai?
ar jau tas posukis 100 kainuoja? man atrodo ~20 lt… gal O siaip reik lauzt manau, kad butu pilnas sparno ir bamperio dazymas…
Qrmis, nu ne…cia tik kliude mane
lauzhk kaip reikiant…servisu normaliu darbo kainom skaichiuoja…man po avarijos pinigu uzhteko pasiremontuoti tai ka apdauzhe…ir dar pinigu liko, kitiems dalykams apsitvarkyti
nu tai butu gerai aisku uz nemalonumus kazkiek, kad liktu… bet norisi ir sutvarkyt taip kaip buvo…o ne kad spakliaus prideta ir belekaip padazyta Nors jau rodziau vienam meistrui, sako greiciausiai istiesintu be spakliaus ta sparna. Ir siaip daznai visur ir ant bamperio ir ant sparno labai mazai nubraukti, pavalius pirstu beveik nieko nesimato…
na reik lauzti draudejus, bet nieko cia rimto neislausi. Normalus ekspertas draudimo pasakys: skambinu i srota, klausiu kiek kainuoja posukis, atsakys ten 30lt Kas dar? sparno dazymas, ir buferio dazymas, abu dazymai eina dalinai. Tai iseis dalinis dazymas garaziniu kainomis priskaiciuos tau po 150lt. Na iseis apie 400lt manau, daugiau nelabai gausi, na jei gerai ciesini max 500lt. Jei netenkins, vesi i koki brangiausia servisa, jie skaiciuos samata. Samatos sudarymas pigiausiai 50lt, jei pas branginikus 100lt. Buferio dalinis dazymas ir sparno dalinis dazymas pas brangininkus kainuos po 250lt, posukis treciuju saliu 50lt. 550. Nuemi 50-100lt samatos sudarymui, jau grubiai 500. Atmeti pvm, nes tau su pvm nemokes iskart pasakau. Lieka apie 400. Ka ir duotu tau ir taip. viskas pereita, gali pasikliaut manim.
700 mazai manau 1000 turetum gaut
cia juk eSke