buvau skladuke:)

buvau skladuke:)

sian rinkom ir isrinkom empy ratukus,uzmaciau oz r17 uz 800lt ledinius,tik tuos dickius fotkindamas pamirsau juos nupyskinti Juokiasi…kaina sudomino mane,siaip pasirinkimas geras,kainos taipogi neblogos

ant eSkes tiktu

nezinau,galiu nr imesti…siaip,man jie lipo Apkabinimastoks tamsus dazymas,ne bling bling…siaip,jie ant pasato 99m tinka,o silkem nezinau Nekaltas

bsa,ace, drag wheels krautuvele Cha cha?

siaip,daug oz produkcijos…ats ,ronal ir tt. bet kaip pats minejo,lietuvaiciams nereikia situ,jiems reikia blizganciuJU Juokiasi

dr002 kur cia randasi?

mesos kombinate Cha cha

normalus zmones perka bmw,mb,audi ir normalios firmos ratus,nenormalus- visokius alfas, pezo, reno,(svarbiausia, kad tik butu kuo naujene)ir nenormalius ratus i komplekta…

a kazin kurie perka hondas,subaru ir tt? Nekaltas Laimingas

O kuo pvz tokia audi geresne uz reno?

dr002 o tas zmogus nestovi ant turgaus su tais ratais? Ten kur buna visiskai nauji toks didelis stendas?

stovedavo gal pries metus laiko su baltu transporteriu,dabar nebe Ne virgis anas vadinas

pavaziuok julius ir suprasi kuom audi geriau uz renaulta Mirkt…kad pajusi,tai garantuoju

Pravazinejom 5 metus su ceske ir dabar noriu lagunos 2003 Nekaltaslabiau patiko vaziavimas

Koks idomus… Tai lygink tų pačių metų automobilius… Nekaltas

Tai, kam is seno grabo sest i toki pat sena graba?

Laguna '03 metu ir man patiko, tiek vaziavimu (1.9dci), tiek isvaizda. Isskyrus salono apdaila Veee '95 m. a6 salonas ir tai grazesnis Šypsena