Buvau primirses

Buvau primirses

kaip mesgtu keptas kepeneles GirtasP.S. su uzbekiska adzyyyka Juokiasi

Gerai Niam niam

Geraibulvės iš daržo?

is maiso Cha cha1rxbfb2hflyo2jt6jd3f6sjr-wpengine.netdna-ssl.com/wp-content/up loads/2014/10/HG402_Potato-Grow-Bags-1.jpg

Kepeneles jega Niam niam

O sliekų bent įdedi?

as turiu kompasto deze pasidares, tai ten slieku veisykla tokia uzkurta, kad slieku daugiau nei kompasto Juokiasi

Tada ok Gerai

Reiks pabandyt kokaim konteineriuke bulviu pasodint idomumo delei, tik manau protingiau sodint kokas saldziasias, ivertinus, kad jos daug vertingesnes:youtube.com/watch?v=M8U5FDezQLc

Protingiau bulves is kaimieciu nusipirkt, uz maisa paliekant 5€ Taip

Dr, žiūrint kaip tie kaimiečiai augina ŠypsenaJeigu paskui arklio uodegą seka ir laukas daugiau nei mėšlas nematęs - valio, o jeigu kaip nekurie, kai trąšų daugiau nei bulvių - tada ačiū, nereikia Nekaltas

as irgi nusistates, pries visokias salietras, bet kai kurie mokyti zmones sako, kad cia px yra, ar is dirvos tuos cheminius junginius pasiims, ar is salietros, anot ju zymiai blogiau yra visokios lengvai modifikuotos darzoves, nors siaip paemus, turbut visu darzoviu/vaisiu rusys yra siek tiek modifikuotos pritaikant musu klimatui

Na, selekcija irgi mokslas ir rimtas.

cu>kaime turiu gal 7 vietas,kur su arkliu viska apdirba ir bulbas is ten jamu,tiesa pasakius isvis jie pinigu grieztai nejama Nekaltas

Baltas pavydas GeraiMano kaime tai visi pašalpiniai, na dauguma. Jokių daržų, gyvulių, tik bambalys Blogai Aišku, yra dar didelis karvių ūkis, iš ten pieną imu, bet irgi žmogaus gaila, pats ir visa šeima pachalina, dienos nemato Blogai

Tai,kad kaime nieks pardavimui neaugina arba sau arba isvis neaugina ir perka parduotuvej,o is ukininko pripurkstu man nereikia. Savo turiu.