Buto remontas!!!Ieskomi darbininkai. Skubiai
Gal kas galite rekomenduoti statybininkus : reikia dazyt sienas, sudet kilimine danga, perkelt dvi rozetes, istatyt duris. Miestas: Vilnius Butu gerai kad kas rekomenduotu patikimus ir gerai dirbancius P.S. Niekur neradau forume kad kas ka siulytu, apart plyteliu meistriuka
siaip skelbimams yra atskira tema.
Zinau kad yra, bet ziuriu visi nenori kazkaip dalintis info Uzkniso “raudonosiai” is alio reklamos
kreivom rankom ir t.t.
Sekmes beiskant,geriausiai tai nueik kur dirba vyrai stroikese ir susitark su tais,kurie simpatiski pasirodys.A va jei reiks baldu ar patarimo del ju,tada jau ir as galesiu pamacyt
A del kokiu tu baldu galetum pamacyt. Mums ateityj reikes virtuves, miegamojo, svetaines baldu. Zodziu visko. Nes nesenai persikraustem i butuka, bet dabartiniu metu babkiu nera. Bet jau nuo pat pradziu reikia galvoti, tad po biski jau ziurinejuosi, gal ka rasiu tinkamo.
Visi cia i naujus butus kelias, issirengineja, turbut ir meistru gal nesamdot viska patys darot jo ??? Gaila parasyt kokiu normaliu meistru koordinates. Jo mes Lietuviai, sunku naudinga info pasidalint turbut. Viskas uzslaptinta, tipo as radau gerus meistrus tegul kitas “ardosi ir iesko”. Negaliu nervai nelaiko
Eisiu isgert
daug negerk,o geriau ateik i meeta ir paklausk kas ka dare
Kad ner vis laiko vis darbas ir darbas Reiks rytoj vel laime bandyt ieskot jei nepasirodys meistrai. Cia as ne sau ieskau o draugui
jei sau ieskotum tai is vis papykes butum, ania ?
Nu ka… nu dauguma arba Anglijoj arba atidirbineja ir uz save ir uz tuos, kur Anglijoje, ir uz tuos, kuriu rankos ne is ten auga… nekas su statybiniekais/apdailininkais, oi nekas… rekomenduoju palaukt ziemos. Pas juos darbo apmazeja… gal ir rasi koki talkovesni. Pas mus remonta darem as ir du draugeliai. Kapitalini. Kaip pirmam karti visai normaliai gavos
O tu kartais nenoretum man padeti remonta pasidaryt. Antras kartas butu dar geresnis
, tai butu tau kaip investicija i ateity
, kai vel darysi pas save jau tai bus minimum tuomet trecias kartas. Tai is vis liuks
gausis.
galiu parekomenduot labai gera sienu glaistytoja - dazytoja, tik dabar pora savaiciu uzimtas, draugo , paskaui mano buta ruos, o siaip manau susitartum ir nemanau kad pasigailetum rasyk i privata man, duosiu tel.
Galiu, bet patarimais cia , bo jei gyvai, tai tai butu tik vakarais ir truktu ilgai
O siaip…ilgiausiai truks glaistymai ko gero…
užuot bambėjęs, ateik į meetą… gal mes būsim geri ir pasidalinsim koordinatėm… šiaip aš pati keturis mėn . ieškojau… niekas iš dangaus nenukrenta