Busimo kudikio lyties nustatymas

Busimo kudikio lyties nustatymasGerai

…Vis islenda laiks nuo laiko temos - ka daryti kad gimtu berniukas ar mergaite… Todel as siulau paslauga - uz 10Lt nustatu busimo kudikio lyti(dar pries pastojima). Na o jei kartais suklysiu - pinigus grazinsiu Taip Kietas

jo, zmones sugalvoja kaip piniga daryti Cha cha Cha cha Cha chao gal ir apvaisintum uz ta pacia suma Juokiasi?

O po to eziukai negims? Šypsena

che i kaina ir apvaisinimas ieina Juokiasi kokia tikimybe kad atspesi??? Cha cha 1:1000 Cha chaa bad joke Nekaltas

nustatyk man jei pagal kraujo sviezuma- gali nesivarginti : mes su seserim pagal si buda abi turejom buti berniukai Liežuvis

1:2 - bet cia tik tau pasakau Taip

pagal ką spręsi Nekaltas Nekaltas Nekaltas

Cha cha Gerai

nu jo zmogus tau isduos komercine paslapti, tai uz ka jam moketi reiks, jei isgirde kaip galesime patys nustatyti. Juokiasio beje kaip? Juokiasibus gericiausiai berniukas arba mergaite. jo? Juokiasisekmes biznieriui. reiks reklamos kreipkis koki suki sugalvosim. tipo “ir nustatom ir gaminam ir nebrangiai uz tai imam” Mirkt Labas

Isgerkit Girtas gera butelaiti degtinytes ir jus nustatineti galesit Gerai Juokiasi

ane ? Nekaltas Nekaltas o aš dūra galvojau ims ir pasakys … Žliumbia Žliumbiaainu skandintis

Nesvaik cia. geriau einam paskandinsim tavo nusivylima Taurė

Kaip matau biznis ne kaip sekasi? Šypsena

…visokais kirviais po pagalve ir Myliu su kojinem zmones tiki, o vat mano moksliskai pagristu metodu - ne. Nežinau

o tu vyrukas labai nepergyvenk… dar atsiras kokiu naivuoliu…

Duok daugiau reklamos! Šypsena

Cha cha