Busimas vyras...

Busimas vyras…

mes augame,suaugame ir ateina laikas seimai.kaip ? kada? esi tikras kad sutiksi sielos drauga,kuris tikrai bus visa (meiluzis ,tevas,brolis…)tau. tikiu kad pries ateidamas aplankys mano mintis,ispes,kad pasiruosciau,nes jau laikas Šypsena Kada laikas jums?

Man niekas nesakė, kada laikas Nekaltas viskas būtu per paprasta.

Nesuku sau plauciu, kada sutiksiu “ta isrinktaja” Ne Kai ateis laikas, tai ir bus Šypsena

mon tai kazkor unt posis astuniu

kiekvienam savas laikas, kada subresta, kada jau nori nelakstyt, o mylet ir buti mylimas ilgam, ramiai…

Čia toks klausimas… Manau, čia lygiai tas pats kaip ir “kada mirsi?”, “ar gimiau laiku?” Tai-vienas iš klausimų į kuriuos nėra vienareikšmiško atsakymo (arba jo VISAI nėra). O kitas dalykas-gal tu to išrinktojo ir nesutiksi? Juk gali būt ir taip. Tiesa?

man matyt laikas ateis uz 5 metu 5 menesiu 3 dienu 8 valandu

lb gerai pasakyta…sutinku…

jau 25eri metai kaip neateina tas laikas ir kuo toliau tuo labiau atrodo, kad neateis Mirkt

mon tai kazkor unt posis astuniu geras Juokiasi Gerai

laikas bus tada kaj mes to noresime abu ir uztikrintai

nu…klausimas tai ka as zinau… Nekaltas

kazkada , o gal ir niekada

Jau seniai isitikinau, kad gyvenimas per daug neprognozuojamas, kad butu galima suplanuoti tokius dalykus…

siuo atveju pasitikesiu likimu ir savim… juk koki issirinksiu, toki ir turesiu… o gal mano isrinktasis pats mane pasirinks Nekaltas is tikruju idomu kas ir kaip bus- gera tema apmastymams Gerai.

na tikrai noreciau manyti ,kad sutikau,taciau tik akimirkai.ir taip kartais buna Šypsena