Bush\'o kalba rotuses aiksteje

Bush’o kalba rotuses aiksteje

Kaip jum Bush’o kalba rotuses aiksteje? Nezinau as tai paziurejau ja per telika ir beziurint prisiminiau kruva amerikonisku filmu apie pasaulio gelbejima… Cha cha cia mano asmenine nuomone Šypsena

Neturiu laiko i teliką spoksot Blogai

o as ten buvau! veliavele gavau Šypsena pajutau ta dvasia, visai gerai buvo, verta buvo pasalt Šypsena man patiko!

Pritariu Povilaičiui
kaip aviu banda del snikerso
Geda už tauta

AMERIKA be Lietuvos …Amerika be ateities… as bent jau taip supratau Busho calba. So. America gali miegoti saugiai, nes mes negalesim miegoti vistiek del Rusijos kaimynystes. Nu jei miegoti negalim, tai galim ir pabudeti… ane.

Kazhko ash pagalvojau, kad truputi senesniais laikais, visi taip pat tikejo rusais, kaip dabar bushu Cha cha
Kazhkada rusai lietuvos "vaduotojai" buvo… Aš nekaltas O kas ish to gavosi?
Kas gali pasakyt, kad nebus taip ir su amerikonais? Aš nekaltas

na zinai, neutralitetas butu super dalyjkas, jei lietuva butu kur Alpese…kalnuose… ir musu bankuose butu viso pasaulio pinigai,bet deja esam tranzitine salis, visi eina skersai isilgai nuo seniausiu laiku… taigi tenka glaustis po koki nors sparnu ir tiketis kad mus ims ir geradariskai gins nuo priesu… Cha cha

turi uomenyje poviliunui? Manu manimu jis stipriai nusikliedejo… taip visi kaip idiotai atrode mosikuodami velevelemis, bet tai nereiskia kad jis gali tokiais zodziais svaiciotis… nezinau… neturi jis man autoriteto…jau senokai

Jis tikrai perlenkia.

Masine isterija. Masese tik emiocijos. Minia ne turi intelekto. Tik instinktus. VALIO!!! Mes i NATO! Mes busime saugus! Coca geriausia! Seksas be pasekmiu (ir atsakomybes!)…

Dok Dieve, kad sitas spektaklis netureru pasekmiu kaip Gitlerio aplankymas Klaipedoj ar isvadavimas-okupacija Raudonos Armijos…

Apsidziaugiau kai NATO paskelbe apie koncepcijos pakeitima - kova su teroru, o ne su Sovietais.

Neramina kad kilniais zodziais daznai pridengiami asmeniniai interesai.

Butent todel as uz blaivu situacijos supratima. Ir svarbu zinoti kad uz viska reikia moketi.

P.S. Tarnyboms aciu uz darba. Turi buti tvarka.

ko9 noret… nato karinis aljansas… o amerikonai mano esa dievai…