Bus vistyte tabaka

Bus vistyte tabaka

Gerai Juokiasi

tai reik4jo bent jau nupešt prieš ištrinant tabaku Cha cha

Bandziau as pora kart steikus kept, pagal visas poniatyjas ir instrukcijas, 1:1 kaip jutubo specai daro. Per nurodyta laika nieko nesigauna, nes viduj lieka zalia kieta mesa, jei ilgiau, tada isore stipriai sukepa. Kazka darau ne taip, nes man nesigauna.

Man lygiai tas pats. Viska naudojau kaip is filmuko. Paskui pradejau galvot gal kokia keptuve kalta ar dar koks bbis.

Vycia ziuriu irgi skaniai paest super megejas Laimingas Tik is foto nelabai daeina kokios vistytes ir kokia dalis cia. Is foto man tai panasu i jautienos sprandine.

Ash tai bandes ant zepter sunkios storapades is nerzos, ir ant paprastos berghoff, tai rezultatas tas pats.

Jeigu xujova mesa gali tu ja kept kaip nori - nieko is jos nebus. Nusipirk gera steika ir viskas gausis. O siaip steikas po kepimo turi “pailset” bent geras 5 minutes, kad kepimo procesas pasibaigtu. Jeigu iskart i lekste tai bbs gausis ir is geros mesos

Gali but, nes pirkau biovelos produktu linija ‘ekologinis zemes ukis’. Xyu parisi kas ten galejo but.

Nu ble as pirkau ispjova, tipo sake, kad geresnes ir but negali steikui, kui znajet, vienus perkepiau stopudovai, kitus maziau kepiau, tai vidyrys visai zalias gavosi, gal jie panasus ir turi but.

o per tas 5 min neatsala? Nes man mesa patinka karsta, o ne silta. Net iskart metant i lekste bet kokia kepta mesa jau bebaigiant valgyt kepsni buna tokia jau netoli per saltos. Tai jei dar 5 min laukt pries valgant Nekaltas

Steikas ir neturi but karstas. Steikas turi but siltas. Kita syk perpjausiu ir paridysiu koki steika as valgau. Jeigu steika kept iki “well done” , kai visas perkeptas tai jau geriau mesos negadint ir kiaulienos karbonadas.

Pala, tai tu cia apie Kiaulė? Nes Kiaulė tai jo, labai net normaliai per trumpa laika iskepa. Man su karve minetosios problemos iskilo.

as apie versiena/jautiena

ok, o kam aliejus ir česnakas? ir kas ten dar, rozmarinas? užgaučiau maximoj akciją Angus jautienai, tai galvoju kaip čia mandriau ką padarius Cha cha

O kaip be aliejaus? Ikaitini keptuve iki duminimo, tada alyvuogiu aliejaus gan gausiai, kai aliejus dumint pradeda dedi steika. Ir kepi ant dideles ugnies kokia 3 minutes ant vieno sono, tada verti ant kito 3 minutem. Dedi ant virsaus sviestuko truputi ir dar pora minuciu pakepi. Isimi ir palieki pailset 5 minutem ant medines lenteles. O ten traiskytos cesnako skilteles ir rozmarinas. Koki steika pirkai? Kuri dalis? As visada rib eye perku

Kokia tai senapiene pastipusia gal kepat Šypsena

nu aš viską tą patį darau, tik be aliejaus ir česnakų su rozmarinais Šypsena jamiau sausai brandintą mentės kepsnį, pora vnt balticlarus.lt/lt/kitchen-me/produkcija/jautiena/sviezias-s ausai-brandintos-jautienos-mentes-didkepsnis-black-angus-220-g.htm

Dzux, tai kaip tu ja iskepi be aliejaus?

įkaitinu petelnę ir metu tiesiai, ant kiekvieno šono po 2 min. Niekas nesusvyla, visks narmaliai būną Nekaltas tiesa, mano keramika yra, tai gal todė nereikia tauko, užtenka iš mėsos Nekaltas ketinėj tai tikiu, kad reikia Aniro tyro papilt Taip