bus prancuzas
kazkada buvo susikirte keliai su prancuzu, nieko nesigavo, sendien susikirto vel grizau ka tik i vilniaus, pardaviau prancuzui mersa. paimiau jy is oro uosto, atsiskaitem, issikyrem, draugas atvaziavo i kauna parsivest, nes prancuzas sake kad labai skuba, nori kuo greciau islekti. pasirasem pirkimo - pardavimo sutarti, prancuziska ir viskas. nesitikejau kad ims taip iskarto, lietuviskos net neturejau. ar nebus jokiu bedu del to regitroi??? masinos tech pasas pas jy liko, turiu tik kopija.
Qbiliui reikes 10klt susimoket
nuėmi nuo įskaitos ir tegu prancūzas daro ką nori kaip mb? ko pardavei? kokie įspūdžIAI liko?
o normaliai atsakanciu bus? o matau yra o nuemimas nuo iskaitos cia jau krastutinumas ar kaip?
ir atsibodo, ir mazas jis labai kazkur toliau isvaziuoti jei, ir ta mechanika pabodo, ir shiaip nzn, ispudziai ne kokie. daugiau nepirkciau c
salonas šitų C nekažką
Nebus šiandien. Einu kijevo kotletų valgyti.
kijevo kotletai
,bet ne 1h nakties
nesurantu,kokio tikies ats? pirkimo/pardavimo sutari pasirasei…sian tikiuos ar ryt ryte isregistravai ir laisvas…
nigerieciai duoda vaizdu
i141.photobucket.com/albums/r44/ron635/BILD0602.jpgsako prie šito mago jungiasi CD changeris… o tai su kuriuo mygtuku įjungti CD?
pirma nakties kokie kotletai nx na salonas man irgi nelabai, bet šiaip jų vaizdas
ir kaip man jaunam be šeimos px ta vieta realiai
su senesne c klase tenka važinėt, tai man
ten 2.7cdi. ir traukos užtenka, automatas
, sąnaudos
ir vaizdas
Naktis, diena, rytas vakaras koks skirtumas. P.S. Žiūrėkit krepšinį.
kad 26:33 gauna
ziurim
Robis>su “mode”
robi: “mode”
Robis per mode turetu persijungt
vot ir bb, su mode įsijungia radijai RDS ar kaip ta funkcija vadinasi, kur rodo stoties pavadinimą ir kitą siunčiamą info
Robi šiaip manyčiau “mode”