bus prancuzas

bus prancuzas

kazkada buvo susikirte keliai su prancuzu, nieko nesigavo, sendien susikirto vel Cha chagrizau ka tik i vilniaus, pardaviau prancuzui mersa. paimiau jy is oro uosto, atsiskaitem, issikyrem, draugas atvaziavo i kauna parsivest, nes prancuzas sake kad labai skuba, nori kuo greciau islekti. pasirasem pirkimo - pardavimo sutarti, prancuziska ir viskas. nesitikejau kad ims taip iskarto, lietuviskos net neturejau. ar nebus jokiu bedu del to regitroi??? masinos tech pasas pas jy liko, turiu tik kopija.

Qbiliui reikes 10klt susimoket Taip

nuėmi nuo įskaitos ir tegu prancūzas daro ką nori Cha chakaip mb? ko pardavei? kokie įspūdžIAI liko?

o normaliai atsakanciu bus? o matau yra Cha chao nuemimas nuo iskaitos cia jau krastutinumas ar kaip? Cha chair atsibodo, ir mazas jis labai kazkur toliau isvaziuoti jei, ir ta mechanika pabodo, ir shiaip nzn, ispudziai ne kokie. daugiau nepirkciau c Šypsena

salonas šitų C nekažką

Nebus šiandien. Gerai Einu kijevo kotletų valgyti. Niam niam

kijevo kotletai Gerai Niam niam,bet ne 1h nakties Blogai

nesurantu,kokio tikies ats? Pavargęs pirkimo/pardavimo sutari pasirasei…sian tikiuos ar ryt ryte isregistravai ir laisvas…

nigerieciai duoda vaizdu :confused:

i141.photobucket.com/albums/r44/ron635/BILD0602.jpgsako prie šito mago jungiasi CD changeris… o tai su kuriuo mygtuku įjungti CD? Paplepėkim

pirma nakties kokie kotletai nx Cha chana salonas man irgi nelabai, bet šiaip jų vaizdas Gerai ir kaip man jaunam be šeimos px ta vieta realiai Cha cha su senesne c klase tenka važinėt, tai man Gerai ten 2.7cdi. ir traukos užtenka, automatas Gerai, sąnaudos Gerai ir vaizdas Gerai

Naktis, diena, rytas vakaras koks skirtumas. GeraiP.S. Žiūrėkit krepšinį. Piktas

kad 26:33 gauna Baisus

ziurim Miegantis

Robis>su “mode”

robi: “mode”

Robis per mode turetu persijungt

vot ir bb, su mode įsijungia radijai RDS ar kaip ta funkcija vadinasi, kur rodo stoties pavadinimą ir kitą siunčiamą info

Robi šiaip manyčiau “mode”