burtininkui…
Na
tik jam ?
dantu krapstukas siaip man reiketu trisciotke pasijamti,nes rusiskam cariniam komplekte dingau padare
bevardis slamstas, uzskaitau
bet kam -bet noriu kad mūsų “darbo spartuolis” pakomentuotų esminius skirtumus tarp jo ir šitos “treščiotkės”
pakomentuok, bus juoko
Sharlatanui tai, bevardis slamstas. supratot? kas nesupratot? ka?
nu terksle su sarnyru. skirtumas lyginant su komplekte gulincia, bent man tokio tipo (kur komplekte) uzkliuvus kur sunkiau prieiti - persisuka uzverzimas pvz i apsukima ir atvirksciai. Nesigilinant i tai, kad jos terksles ir fiksavimo mechanizmas siektiek kitokios konstrukcijos is vidaus… Del firmu - be komentaru.
Sarlatane, o expert modeko tresciotkes geros? as nuo tokios nulupau plastmasine rankena ir vamzdi maunu kai granatas suku. ar gerai darau?
Beje, kam tassustorejimas ant rankenos? Keiciasi/ reikalui esant prisisuka kitokio ilgio??? O sarnyras pamandrytas ziu - su fiksuojamu kampu kas keliolika laipsniu! Smagu.
na ką suski -nežinai ką sakyt nes neturi jokių minčių
-iš tavęs darbininkas kaip iš prostitutės motina Terezė
P.S tokiai “treščiotkei” tepaluotom rankom sunku perjungti kryptį nes ilgainiui pradeda sunkiai jungtis nuo purvo ir tepaluoti pirštai slysta nes šitas "jungiklis"yra nepatogus ir tinka tik mėgėjiškam, epizodiniam darbui. …tu aišku šito žinoti negali, nes esi grynas mėgėjas , tiek auto remonte, tiek “visame kame” save keli iki “profo” lygio.
…burtininkas tam atvejui naudoja vamzdį
surinkinejant devetus dviracius is svedijos,rankos nebuna taip tepaluotos
Kur shamanas? ko i klausima neatsako?
Porsai - tai jei pas mane komplektas su abiem “tresciotkem”, kuriu fiksavimai kaip sioje foto, tai gal galiu vadintis profu
kaip kur…prisilake jau
dr, vogtus! atmink! vogtus!
jis vagis jis vagiiis,jis vagis jis vagiiis bix
Nee… jis tik perdazo vogtus dviracius…