Burtininkui

Burtininkui

aciu, neraikia, trys tokios yra garaze Taip

kaip mano silpna galva ishnesha ,tai sioje srity gerai rauki,noreciau info,ka rinktis butent sitam modelyje tarp 3.2-4.2 ? kas bandes kazka panashaus ar kazka zinot,dekui uz info Šypsena Kietas

tik ne FSI Taip 4,2 sakyciau

o del ko? bet kad nera kad butu 3.2 ar 4.2 ir ne fsi,sitam modely ??? Nekaltas

kaip nera, is 4, garaze liko trys ir visos trys 4,2 ir ne fsi

RM, kokios firmos audio sistema tavoj Mašina?

gali placiau kodel ne fsi-tik paprasciau Šypsena Nekaltasnes tikrai naudinga info bus Mirkt

gianni-bosse o ka ??? Šypsena

Nieko, siaip idomu ar viekieciai netaupe siuo klausimu. Šypsena

fsi- naglas kuro ipurskimas, reikia nereikia seria sanaudos iki 80% didesnes, patikimumas mazesnis, duja det neiseina

dujos ir nereikia,bet esme supratau Gerai

duja netgi labai sveikintina Labas

Kokia audze be duja Cha cha

cia tam katras boinga palaidojo? Cha chabega nuo bmw zmones, idomu kodel?

rafinuotas-cia tam kuris su audi vazineja Cha cha Mirkt

RM, o tiesa, kad uz audi geriau nebuna? NekaltasSiaip idomi tamstos nuomone. Mirkt

uz audi geriau tik Audi, o siaip tai visos masinos geros. Nu o visos yra tik fokiskos Cha chaburtininke, kuom tau kopustai gerai?

fokiskos nera blogai,net nedrysciau to neigti,bet jos gerai tol,kol yra garantinis ir tol,kol nepasiekusios 10-12m ribos,paskui tik vargo vakariene,o ta vakariene sriuobiam mes,ty lytuviski ubagssai

gianni-siuo atveju (mano),audi pasirinkimas yra formuluojamas,mano ameniniais isitikinimais ir ne tik,bet nespjaunu i kitas auto,tikrai ne Ne,yra nemazai kitu auto,bet kolkas ne,o i ka galeciau siuo metu perses ne ish audi markes,tai kaina labai kandziojasi Nekaltas Mirkt