Burtai,astrologija
Pas burtininke buvau bene kokius tris kartus.
Viena karta, kai buvo pasirinkimas del vaikino: jis turejo mane ir kita. Bureja pasake, kad jis mane ves, bet vede ja. Taigi…
Kiti burimai irgi buvo tokie blankus. Na nuvyle jie mane.
Turiu drauge, kuri jais labai tiki ir sako, kad jai pildosi. Cia gal labiau priklauso nuo tikejimo.
Asjola,o koki ten horoskopa sudaro?Cia tokias kainas sake astrologe Saule,jei zinai tokia.Bet tai horoskopas nuo gimimo iki tolimos ateities,vaikai kokia sriti turetu pasirinkti,kad sektusi,as pati ir taip toliau,visos seimos horoskopas.Reikia tiksliai zinoti savo gimimo data,net val. ir min.Bet jei nezinai,tai is tavo svarbiu gyvenimo ivykiu nustato ta laika.Gal tu sudarinejai?Ka ten mazdaug paraso,kokios apimties?
Buvau as pas viena bureja Minsko plente ,Cia Vilnius jeika ,
Teisybe pasake kas liete mano ateiti , bet ten papult reikia kantrybes
, Ir netvarka baisi
,
Ledi rašė:
dinges rašė:
Ei,
,ar jums mamos ,ar kunigas nesake,kad burtis negalima?
Vaje!..
Tikrai nežinojau!.. O kodėl nesveika? Aš irgi mat gal 2 kartus buvau pas būrėją? Kas dabar bus?..
vaje, ka tu Ledi padarei, klausi, kas bus… nenoriu gasdint, bet bus blogai …
As burtais netikiu. Bet pas viena kartais nubegu. Pildosi. Netikiu,
bet pildosi. Pries keleta menesiu buvau ir kai isgirdau…
Sakau taip negali buti, netikiu. Kortos parode taip, taip ir pildosi.
dinges , vaiku ieskoti kopustuose irgi nuodeme. Bet ieskom ir dar
kaip… XaXaXa. Persivalgyt nuodeme. Bet kartais norisi paryt. Ir dar daug dalyku yra, kuriuos daryti nuodeme. Bet as darau. Ir jei nedaryciau, bliamba, ka kunigui nuejus sakyt ? Ir ko eit… O norisi. Kartais tokiu graziu kunigu buna. Taip ir traukia nusidet ir nubegt ispazinties. Nu apeisi keliais aplink baznycia 3 kartus, sukalbesi 3 SveikaMarijas. Ir psio. Gali eiti ir toliau griesyt i sveikatyte. Ech…taip gyventi idomiau.
Elva, kada eisi? Ir mane pasiimk… dviese bus drąsiau
O gal dar labai neskubam? Dar truputi pagriešinam, o paskui vienu nuėjimu už visas ir paatgailausim?..
Zinoma, Ledi, neskubam. Kai sarasas nuodemiu bus ilgesnis ir nueisim.
Pas bureja buvau viena karta gyvenime Tos "pranasystes" pildosi mazdaug 50x50, taip kad nelabai tuo tikiu. Asmeninio horoskopo susidaryti neteko, manau, kad ji uz mane kazkas is auksciau sudeliojo…Horoskopus pasiskaitau tik vedama smalsumo…
Liusina rašė:
Ar buvo kada pas burtininke suzinoti savo ateities?O gal sudarinejote asmenini horoskopa?As noreciau susidaryti asmen.horoskopa,bet man per brangu -400 lt.Bet jeigu sudaro taip,kaip pasakoja,tai butu l.fainai.Ar kas ka zino?
gal nelabai į temą, bet ar žinot, kad vasario 12 d. astrologiniai naujieji metai?
Taigi - su artėjančiais naujaisiais
O aš tą dieną norėčiau sudalyvauti … bėgiojime per žarijas gal yra norinčių prisijungti? (veiksmas vyks Kernavėje)
kazkur jau rasiau…kaip ir Dianela buvau pas ta babcia Minsko plente, eiles gigantiskos, alia as padariau xod kaniom ir uzsiregistravau…labai juokinga prisiminti, tai dar vienu rozu papasakosiu kap ty buvo…atvaziuoja alyva su aukstakulniais, pod pidzackom ir t.t. nes po burtu iskart i boliu variau babcia buvo uzsisakiusi laikrasciu ir duonos, tai atveziau…ieinu i ta lusna, o ten strax moi bozyj, kaip sakama miaxka skazana "netvarka", o pati babcia ragana primena, bet, kai pamaciau svenciausius abrazdelius, suzinojau, kad ji sekmadieniais ir pirmadieniais neburia, tai apsispakajinau…pirmu taikiniu ji mane ikiso man i ranka maisa varskes ir liepe palesinti vistas, o as, gera mergaite negaliu atsakyti…nuejau su savo kablais po vistu su.dus paslidineti…palesinau…griztu, o babcia manes papraso uzkaisti jai vandens…pakol as per kazkokius maisus nusiropsciu prie baliono, uzkuriu, uzkaiciu…tada babcia uzsimano "palaistyti" zemele…atsistoja eiti, tai kai pamaciau vos neaiktelejau, dar niekada nemaciau tokio susukto zmogaus, vargsyte…grizo ir ziuri savo akimis i mano akis, as i jos…dedu kortas, keliu ten kaip liepia…nu ka as zinau, sake, kad istekesiu uz diedo su pagonais, tai nei diedo nei pagonu jau 2 metai
bet siaip tai idomu buvo, bet daugiau neiciau…
tiesa, mano tecio pussesere is kavos tirsciu buria, tai
kai atvaziuoja is Rasejos i svecius, tai paburia, vat jos pranasystes man irgi pildosi…beje, ji irgi vis kakrkino apie dieda su pagonais busiu generolo boba, bo dvi gadalkos klysti negali
Alyva, taigi dinges tas diedas su pagonais…Diedas, tai diedas,
ale, kaip gerai issilaikes…
Rita rašė:
O aš tą dieną norėčiau sudalyvauti … bėgiojime per žarijas
gal yra norinčių prisijungti? (veiksmas vyks Kernavėje)
mielai prisijungciau , jei tik lietus nelis
2 JAZ: tu taip nesisiulyk, bo zinai, kai siulosi, tai tadu noras kazkur dingsta nors siaip tai, akiniuotasis JAZ, as susiveiksiu kokius tai pagonus, prisiusiu ten kaip nors kur nors ir busi su pagonais…vot cia tai bus burtai
2 indree: aciu, sese, is tiesu gero man linki gaisrinyka mat pasiule
Badai, kaip visada
Kaip visada, kas neapciuopiama, susilaukia daugiausia priestaringu nuomoniu. Buvau karta Astromineralogijos centre, Vilniuje, pasidariusi asmenini horoskopa (gal 50Lt kainuoja) Man tai skamba realiau nei bureju pranasystes, nors taip pat reiktu vertinti kritiskai. Kalbejo apie ivairias sritis: draugyste, partneryste, profesija, atsinesta karma ir pan. Kai kurie dalykai patikrinami, todel galiu pasakyti, kad tiesos buvo. Be to, parinko butent man tinkancius akmenis - man tai idomu, jiems-komerciskai naudinga(nusipirkau viena, gal dar + 25-30 Lt )
rutyte rašė:
o tas ZINOJIMAS kas bus toliau ka nors jums KEICIA? Jus imate elgtis kitaip? Prisimenat tas pranasystes ka nors rinkdamiesi, ar kaip???
As kaip tik ir pagalvoju,ar nera taip, kad zinojimas gali imti kazka keisti. Jei mintis visgi materiali, gali buti, kad tas suteiktas zinojimas nejuciomis ima kreipti ivykius ta linkme, kokia mes tikimes ar, priesingai, baiminames. Bet kokiu atveju, burejai sukelia tam tikru kryptingu minciu
Beje, itaigai daugiau ar maziau pasiduoda didzioji dalis zmoniu, pagal psichologu statistika visiskai nepaveikus gal tik 5-10 proc.
Rimtai sako tiesa? Ar tikrai burėjos pasako tiesą?
Beje pamenu kažkada buvau pas viena tokia senai senai Galiu pasakyti pripliurme kokiu ta grybų arba tiksliau makaronų ant ausų prikabino ir dar 25 lt sumokejau. Aišku gerai kad tai buvo nesamones nes tai ka ji man pasake tai man visiskai nepatiko
NEPATARIU NEI VIENAI