burejos.. uz ar pries?

burejos… uz ar pries?

Kryzkelej atsiduriau. nors ir ne tik del to noriu pas bureja… bet sako po to ima nesisekti… o gal vienas kartas nepakenks? gal kas buvot? ar nors kas pildesi? papasakokit…

man kai pranese kas man bus tai givenime niekur neisiu ir netikiu …

tokiu temu dxja ir biski… Pavargęs

Vieshpatie, apsaugok Lietuvele nuo bado, maro ir blondiniu Flirtas

va,senai jau buvusi tema,ar tik ne uzvakar Nekaltas

visom keturiom pries… nera reikalo tokiom nesamonem uzsiimineti

gerai gerai, visai as ne blondine… einu pasiknisiu tarp senu temu… Nežinau

buvau kazkada su drauge…tai tokiu nesamoniu prisnekejom…tai ten zvengem atsisedusios…siaip visiems beveik ta pati sako…taigi geriau neleisk pinigu tokiom nesamonem…as tai del idomumo ejau…na ir isitikinau kad daugiau neverta… Drovus Laimingas

eik, eik… Taip tai ne tik kryzkelej atsidursi… Pavargęs Baisu Pavargęs

seip dauguma bureju geros psichologes ir tiek. uzparina taip, kad patiki, o toliau pats zmogus elgiasi taip kaip jam buvo pasakyta ir pats sau gyvenima sisisika.

Buvau, visko pribure, niekas neissipilde… Eit neverta…

jeigu visa tai priimsi kaip atrakcija, tai kodel gi ir ne?

Nesamone-nieko doro jos nepasako… Zinai as ir ta pati galiu pasakyti… Cia reikia biski zmogaus psichologija ismanyti ir moketi skaityti is lupu ir iz tamtikru istartu zodziu… Paprasciausiai jos visada pasako tai ka zmogus noretu isgirsti ir siaip dar keleta tokiu abstrakciu dalyku kaip-jums gresia nelaime, jums nusisipsos laime tik reikia to siekti-ar kazka panasaus. Niu o zmogelis ka-randa lita ir tiki kad bureja jam tai ispranasavo… Niu jau ne-niekad gyvenime netikejau ir netikesiu tokiom nesamonem Šypsena)

nesu pries, ko cia priesintis Girtas kas kaip ismano, tas taip duona uzsidirba Taip

o pas ka tu buvai? siaip uzklydai ar turi kokia gera?

Gerai Jei zmogus gerai moka kitiem smegenis uzpudrint ir is to gyvena, tai kodel gi ne. Nors asmeniskai tai jomis netikiu ir netikosiu. Paziurekit iki ko Paksa viena is ju atvede… Juokiasi

eik tik pas "balta " bureja Taip tada viskas tavo gyvenime bus OK Laimingas

va cia si tema Mirkt[bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3467 21.223-=(68896994](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/346721.223-=(68896994) p.s.kas del temos ,tai nesikartosiu - noresi paskaityt,tai rasi viska ten Nekaltas

netikiu ash jomis Ne