"Burdakas" <mano temose> - jau tvarka .....- tik dar mazytis pageidavimas

“Burdakas” <mano temose> !!! - jau tvarka Laimingas …- tik dar mazytis pageidavimas

nesuprantu, kodel suplakamos pernykstes ir jau siu metu temos, kuriose mes esam sudalyvave, < mano temose > … Nekaltas?

ar negaletu jos eiti nuosekliai pameciui? metai baigesi- ir temos vel deliojamos is eiles… Taip juk diskutuojamos temos forumuose ir klubuose sudeliojamos nuosekliai, vadinasi techniskai tai yra imanoma… Nekaltas

na o jei ne, tai kam is viso reikalinga tokia, atseit pagalba, jei ji taip &quot;suburdakinta&quot;… ??? -ir vietoj to, kad padetu, tik dar labiau klaidina… Drovus

na va, dar vienas bug’as Laimingas speju jau nebebus perrikiuotos tos temos, nes jose nera issaugomi metai. tipo kompui atrodo,kad viskas vienais metais buvo komentuota Nekaltas

… o tai kodel jam taip &quot;neatrodo&quot; , kai diskutuojama einamose temose? tai gal pagal ta pati principa galimetu patvarkyt ir <mano temas> …?

zinoma, as tuose dalykuose visikai &quot;zalia&quot;, bet netikiu, kad pasistengus- galetu but neimanoma… Nekaltas juk kas supranta ne tokias smulkmenas kompu - padaro… Taip

nebūtina

tai kad prie temu metai neparasyti niekur Ne (bent as nepastebejau). prie zinuciu taip,yra,bet zinute ir tema ne tas pats…speju tema net net neturi tokio atributo,kaip metai Nekaltas

negi tikrai niekam to nereikia…? negi dauguma tik skubam, rasom ir visai nesidomim ka tuo klausimu pasisako kiti… Apakęs ?
juk buna, kad ateini i &quot;banga&quot; po keliu dienu, tau idomi tema jau nuejusi i praeiti, (nevisada gi atsimeni autoriu ar tikslu pavadinima) -atsiverti <mano temas> ir cia viskas kaip ant delno: gali pasiskaityt, jei yr konkretus klausimas tau -atsakyt ar siaip pasirinkt nori - pratesi, nori- eini toliau…

…a daba, kol atsirinksi tarp tos keliu metu makalynes- tai ir noras pasidomet, kas buvo rasoma man patikusioje temoje vienu, ar kitu kl. praeina… Pavargęs

…neparasyti, bet einamose temose kazkaip viskas ir taip susirikiuoja is eiles…
imkim pavyzdziui kad ir &quot;Pasiulimus bangai&quot; -
visos naujos temos kyla i virsu- tai kodel taip negaletu but <mano temose> ? Nustebęs

Ne viena karta buvo rasyta… Nekaltas Arba nepakankamai garsiai, arba adminams nusispjaut i sita roblema… Nekaltas

jo… TaipTaip as irgi lygtai viena ausim girdejau, bet kadangi tada si problema manes neliete (mat nebuvo praeje metai, kaip cia -todel niekas ir nesiplake temose Cha cha ), tai mazai ir domejausi tuo, o dabar &quot;savo kailiu &quot; patyrus si burdaka, pamaniau nepakenks dar karta &quot;pajudinti&quot; ir pakalbeti apie tai…

tik, ziuriu, kad nelabai kam to reikia… visi kazkaip susitaike su esama situacija arba netiki, kad galima ka pakeist… Pavargęs,
o gal israde savu budu, kaip kapstytis toj makaliosej… Nekaltas
Drovus

Temos rikiuojamos ne pagal ju sukurimo, o paskutines zinutes data. Stai ir visa jusu problemaLiežuvis

Paprasciausias budas - ziuri temas, ir visas itartinas atidarineji. Šypsena Jei kuri pasitaikys pernykste - nieko baisaus - gal kaip tik bus idomu ja prikelti… Cha cha

Bent jau man dabar netrukdo, nors anksciau erzindavo. Šypsena

Ot ziniuonis… Cha chaCha chaCha cha O tai ka, visos paskutines zinutes buvo parasytos vienais metais? Pavargęs

nesvarbu kuriais metais- prie “mano temu” veliausiai komentuotos temos bus virsuje (tai negalioja 5 paskutiniu temu sarasui)Taip

Vat apie ka ir snekam - metai cia nefiguruoja! Pavargęs Tad 2002.01.08 dienos paskutine zinute turinti tema atrodo naujesne, nei 2004.01.07… Nekaltas

Ir BENT MAN tai yra patogu. Ypac norint pezvelgt, kuriose mano temose dar vyksta diskusijos

Blyn, Tu paaiskink man, kaimieciui, kokios diskusijos vyksta temose, kur paskutine zinute buvo parasyta pries metus ar du? Pavargęs

aga…TaipTaip as irgi nieko nesupratau… Pavargęs

… o ka dar reiskia &quot;paskutiniu 5 temu sarasas&quot; …Nekaltas ? matyt esu &quot;zalesne&quot; cia, nei maniau… Drovus

Cia jis turbut turejo omeny trumpa paskutiniu temu sarasa, kuris matomas atidarius bangiecio profili… Šypsena