būna...


būna…

kosmoz nekaltas. Aciprašykim visi kosmoz. Bocius

jei tikėsim žurnašliuškom, tai įvyko nelaimė, kurią įtakojo patirties stoka ir viršytas greitis: "R.Balkūnas nėra padaręs avarijų, o vairuotojo pažymėjimą jis turi nuo pernai metų kovo mėnesio. R. Balkūno vairavimo įgūdžiai buvo menki, pastaruoju metu jis neturėjo automobilio. Prie draugui priklausančio “Honda Prelude” vairo vaikinas atsidūrė penktadienį, kai po vakarėlio po namus išvežiojo alkoholio vartojusius draugus. Sekmadienį R. Balkūnas susiruošė grąžinti automobilį šeimininkui. Pasak įtariamojo, sostinės gatvėje nevyko lenktynės, o jis tik įprastai lenkė automobilį, tačiau tai darė neleistinu greičiu. Jis sako spaudęs 100 km/val. greičiu, nors toje vietoje leidžiama važiuoti tik 40 km/val. greičiu. " "Pareigūnų teigimu, iš Lazdijų kilęs vaikinas anksčiau nebuvo pakliuvęs teisėsaugos akiratin. Pareigūnai tėra jam skyrę baudą už ne vietoje paliktą automobilį. " "1990 metais gimęs R.Balkūnas, nei kitas automobiliu važiavęs jaunuolis nebuvo apsvaigę nuo alkoholio. Jie abu per avariją nukentėjo nesunkiai. “Aš sakyčiau, čia yra vairuotojo patirties stoka akivaizdi”, - žurnalistams tragišką įvykį pirmadienį komentavo R.Palaitis. "

galiu draugiskai uz 50 lt parduot pirma posta arba gauni bana uz neparuosta teksta. Cha cha

sunki koja=pora lavonu pora suzeistu

viena kiaunė aiškino, kad automobilis buvo nupirktas visai neseniai prieš kelias savaites iš jos…

parašyk pirmam poste “kosmoz nekaltas. Aciprašykim visi kosmoz” Gerai

siaip nesu isitikines 100% bet lik sitas preludas 7dieni ryte koraluose su golfu 4 matavosi pipiais. per koralus link aplinkelio skrido

maciau as ji praeita ketvirtadieni nardant tarp masinu g.vilko gatvej link ukmerges g. Pernelyg pavojingai lakste, bet is kitos puses ne jis pirmas ne jis paskutinis.

Gaus 8-10 metuku. Rezonansine byla kitos baigties tikrai nebus

blaivas, link maksimumo tikrai nepritemps Mirkt rezonansine rezonansinei, lengvinanciu aplinkybiu yra: svari praeitis, daleiskim masina su visom TA draudimais ir pan, blaivas, neapsvaiges. Kiek gaila butu, kiek noretusi linco teismo, bet nu nebus nei linco, nei 10 metu.

10 gal negaus, bet 8 tikrai. Cia yra sunkinanti aplenkybe, kad vairavo ypac pavojingai mieste. Plius dar atsizvelgs i tai, kad teises nesenai gavo, reiskia turejo 2 metus kaip pensininkas vairuot. Nebent pasamdys gera advokata, kitaip manau tikrai gaus minimum 8 metus

3metukai,po 12men išeis.

Man isvis keista, kad zmonems, kurie ir patys ar anksciau ar dabar laksto neprasciau, ir ACIU DIEVUI per atsitiktinuma nenutrenke nei vienos aukos, norisi linco teismo ir sodint ji kuo ilgiau. Nekaltas Remiantis BK, jam gresia bausme iki 8 m., cia yra MAX. Jei praeitis svari, zmogus mokosi, dirba, kuriasi ateiti, charakteristika gera, kazin ar duos daugiau 5 m.

pamenu kai ivyko nelaime Virbalyje, kur avarijoj zuvo 7 nekalti zmones, ir per tv gerai kazkas pasake - “Jei as pasemes kirvi praeiciau per kaima ir uzmusciau 7 zmones, gauciau iki gyvos galvos, bet jei vietoj kirvio panaudociau masina ir uzmusciau lygiai tiek pat zmoniu, gauciau 8 metus, ir ne kur kitur, o atviro rezimo kolonijoj…”

dr002 variantas butu optimalus Gerai

Raimukas - toks poziuris tai irgi nesamone. Cia yra matymas tik is aukos puses. Taip pat paziurek is nusikaltelio ir is visuomenes puses. Bausmes tikslas yra pataisyti nusikalteli. Ka galima taisyti, jei zmogaus charakteristika svari, jis jaunas, imlus geriems dalykams, kuriasi gyvenima, seima, o cia pyst ir atsitiktinumas kaip tam, kur su kirviu pereina per kaima (kaip beje gali atsitikti kiekvienam is musu). Pataisymo cia realiai beveik nereikia, visuomene irgi nuo tokio daugiau nenukentes. Tiesiog reikia duot nukentejusiuju artimiesiems satisfakcija, kai matai, kad tavo mirusio zmogaus budelis seda uz grotu, ir visuomenei pasitenkinima, kad sistema veikia.

Jis dar kr.va ir filosofas nakum Velniūkštis15min.lt/naujiena/aktualu/nusikaltimaiirnelaimes/tragiska-a varija-sukelusio-vairuotojo-filosofija-dievo-darbas-atleisti-nuodemes- mano-darbas-suorganizuoti-tavo-susitikima-su-juo-59-152210

buvus_nebuvus ar tik ne penitencines teises specialiste esate?

‘pataisyti nusikalteli’ Juokiasi Juokiasi buvus, kaip manai, kiek ‘pasitaisiuju’ iseina is kalejimo, nors pries kaliuze gal ir buvo neblogas zmogas?