Bulterjerai

Bulterjerai

laba dien.

pavardinkit bulterjeru veislynus lietuvoj, isskyrus Provokacija, Anyksciu, Atrakcija, nes ju kontaktus turiu. Tanagros nereik, siaip nedomina.

esu girdejes apie “Azija” ir “Is Kauno”… gal dar yr siaip kas veisia Šypsenasuniuku dokumentai butini. nu jau taip tio suns reik kad nebegaliu laukt Žliumbia

Striuka su normaliais bulterjerais LT. Pati vežiausi iš Rusijos.

xate is kokio veislyno jei nepaslaptis?Šypsena

tai papasakok ka nors apie rusija, gal kokius kontaktus ar kazka. tinka ir Latvija beigi Lenkija, jei ir ten ieskojai.
Dekui.

Latviai patys iš mūsų vežasi arba iš rusų. Labiausiai tikėtina rasti gražių šuniukų Lenkijoje. nemažai jie ten turi ir gana gerų. Tik paprastai jie plėšia už geresnius šuniukus Šypsena

latvių nelabai kas …lenkų veislynų nemažai yra, daugelis jų skelbiasi kad ir čia http://ale.gratka.pl/kategoria/zwierzeta.html. Kadangi aš ieškojau baltos+kalytės, tuo metu tokių Lenkijoje neradau.

siaip man baltas patinas irgi labiausia tiktu, bet kai tokia situacija, tai jamsiu kad ir marga/juoda.

o kodel Cekija pamirsot, juk ten geru ir vertingu sunu yra.
ir vieni is geriausiu LT bultiku is Cekijos yra atvezti.

Tas veislynas Čekijoje, iš kurio mes turėjom parsivežę puikių šunų, deja, jau nebeveisia. Tai buvo "Alet" - pas mus gyveno iš jų Waldo Pepper Alet ir Rookery Hill Alet - du puikūs patinai. Dabar yra neblogų veislynų ten, bet šitas jau nebeveisia.
O lenkai tikrai daug turi gerų šunų, antra karta nuo angliškų šunų.
P.S. toj pusėj bendravau su "Azraeel" veislynu, geranoriškas veisėjas ir neblogi šunys.

perziurejus skelbimus lenkijoj matosi, kad pasiula nemaza, ir kainos zmoniskos.
aciu uz nuoroda.

Atkreipk dėmesį į tai, kad tame psl. daug parduodamų šuniukų be dokumentų. Tai iškart matosi iš kainos Cha cha

kokia kaina eina be dokumentu?

ten toj nuorodoj matej,yr ir po 800zlotu,be doku