Bukiausios automobilių lenktynės

Bukiausios automobilių lenktynės

Ar nemanot, kad NASCAR yra visiška nesąmonė, juk važiuoti ratu sugebėtų net vaikas, kai pasižiūri per teliką kaip atrodo vaizdas lenktynių metu iš kabinos, tai net juokas ima, tik suki ir suki, o važiuoti reikia po koki 150 ratų, o kaip ten amerikonai del jo svaigsta Juokiasi, pasižiūrėti nebent verta tik dėl avarijų

na tokiems asams kaip tu tai turbut kad ten vieni juokai Nekaltas kada galim tiketis jus pamatyti nascar’o trasoje? oi, atsiprasau, jums gi tai per zemas lygis…

man tai yra gerokai bukesniu - pvz. buliu kautynes. visiskas briedas. o nascar tai aisku irgi gajdys. ypac del visu tu geltonu veliavu. ir siaip durnos taisykles. bet buna kai kurie etapai ir normaliuose zieduose. tik labai jau mazai kas tada finisuoja Cha chabeje, daugkartinis nascar cempionas r. gordonas visai siemet dakare debiutavo nixujovai, kol neapvirto. taigi nemanau, kad ten lenktynininku meistriskumas zymiai mazesnis…

Ne, nemanau. Kokius dar turi klausimus? Aaa, taip, Nissan 300 iš tiesų brangus. Joo Taip dėtalės brangios… Nee Fast and Furious yra daug išsigalvojimų…

Na man irgi buliu kautynes visiska nesamone.

is dalies su tavim sutinku, nes kaip ir tu nesidomiu nascar’u nebent avarijas paziuriu. Lengva kaip kad tu manai ten nera (tokie greiciai, istverme juk 150 ratu reik istvert Baisu, ir siaip manau sudarankiu ten neima). Taciau sutiksiu dar vienu aspektu - ziuret sitas lenktynes yra totali nesamone, geriau per ta laika as masiniuka sau nusiplausiu Cha cha

vazineti ratu prisnigtoje pr centro aiksteleje- tikra nesamone, bet man patinka. kiekvienas ratas, vis kazkas naujo. gal ir nascare tas pats Nekaltas

Uztat pats faktas kad tai yra galingiausiu auto lenktynes Nekaltas

ne visai tas pats - ten $ kitos Cha cha

nusisneki biceli…

Sutinku,kad 150 ratu vaziuoti lenktyninkams reikia dideles istvermes,bet isziureti visas varzybas ir reikia istvermes Mirkt

Sutinku,kad 150 ratu vaziuoti lenktyninkams reikia dideles istvermes,bet isziureti visas varzybas ir reikia istvermes Mirkt

NASCAR Nextel Cup antra pagal idomuma po F1 Taip

neskaras tai tikrai man neidomios, bet va apie buliu kautynes tai galiu pasakyt kad tikrai idomios, tik reik kada pamatyti gyvai, gal ir neskara butu neblogai pamatyti givai. Visgi greitis tai nemazas o jei dar pirmoj eilej sedi ir pro pat tave skrenda pulkas masinu tai gal ir idomu butu…:v

bet tai blia kokie ten greiciai, kokie aparatai, kokios avarijos,

Nesupranti tai nekomentuok, jei tik ratais reiketu vazhinet imk pats dar sudalyvauk Mirkt Irgi kas chia ratais pasivazhinet… Nekaltas Susuki baranga, numini tapke ir viskas… Ar sakai per zhemas lygis? Nekaltas

tavo tiesa. Kazkaip anksciau ir as nelabai megau buliu kautynes, bet pasiziurejes gyvai susidomejau (garselis ten achu.jenas ir vaizdai neprasti) o gal susidomejau todel kad masina rezesi i stovincius ziurovus (senuka truputi patraiske) Nekaltas

Nusišneki…ir manau kad matei - tik per “teliką” Mirkt,o žiūrint “gyvai” - jos įdomesnės ir už F-1 varžybas,be to - vidutinis greitis didesnis dvigubai nei “formulėje”,ir matosi iškarto visa “trasa”… ŠypsenaO su tais,kurie galvoja kad “bulių kautynės”- “briedas”…pilnai sutinku Šypsena

heh bukiausios… o kad pasiekt rezultata bent domejaisi ko reikia? bent domejaisi kokie varikliai? kaip jie dirba? kadangi cia yra porsas nelabai noriu kazka nusisneket bet kazkas apie tu varikliu kaikuriu detaliu inertiskuma man buvo girdeta… Nekaltas jo, tiksliai, nelabai pamenu apie ka kalba buvo… gal apie voztuvus? Nekaltas krc… o kiek dar visko? padangu priputimai ir kiti bajeriai… tupiausios lenktynes yra dragai kuriuose vaziuoja visokios audi 80 1.6L… vw golf -2 karbas ir panasiai Cha chaauto.howstuffworks.com/nascar.htm (cia man ir paciam verta pasiskaityt…)