brolio menas

brolio menas

Juokiasi

Mirktethnicshop.lt/baltiski-ziedai/pasidabruoti-sidabri niai-ziedai/papuosalai-baltiskas-zalvarinis-pasidabruotas-ziedas-xiv.h tml

palata> manai brolis zino apie tai?

Brolis - lenkas, o jie ne baltai. Išvis, šis brolio veiksmas tai Kvankt?

Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Sumaišė su Gediminaičių stulpais

Kada buvau vaikas, irgi panašiai žymėdavome. Pvz., ant kokių startukų užrašai “MANO” arba svastika, žvaigždę nupieši Cha cha Neišaugo brolis Cha cha

pankas Cha cha

Čia delfi provokatoriai yra, aš jau nebeturiu tinkamų žodžių žurnalistams apibūtinti Piktas Juokiasipart.lt/img/de852acadaffcbaae688ee7967a4e176116.jpg

Pilietis Danielis Lupshitzius jau kreipėsi į užsienio reikalų ministrą Liną Linkevičių, Lietuvos ambasadorių Izraelyje Darių Degutį ir Seimo narį Emanuelį Zingerį.

Jau geriau bb butu nupieses Cha cha

Nu jo didziulis tarptautinis skandalas .Toks mazdaug 0,5 x0,5 cm dydzio. Klausimas.Kiek dar visokiu dalbajobu bandys pasiaparinti ant krepsinio ir Lavrinoviciu bangos.

pbs.twimg.com/media/BTOJ1LWCIAAc-UN.jpg

delfi.lt/news/daily/lithuania/k-lavrinoviciui-atsirugo-kupr ines-zymejimas.d?id=62222229

aina nx…ale tikrai skandalas kilo…einu i Bite ir pareikalausiu,kad nutrauktu sutarti,bei neatimtu dar neismoketo Samsungo… Gerai

bit.ly/17HBvO2o gal isvis jis turejau raumenY suomiu lakunus,kurie visai neblogai sukovojo pries LT rinktine? Cha cha

to dr002™ tai aisku ,kad sita .Ir spalvos atitinka Juokiasi O vokietuku juoda ir pasukta .

Carlsbergo prigere3.bp.blogspot.com/-UVjiLg8CDhs/TWFNSk0d5JI/AAAAAAAABfM/92t vErq9 4dc/s400/Carlsberg3.jpg

Augustas Didzgalvis kaip tikras lietuvis nepraleido progos uzstumti ant savu Veee