brc ir dujos
Gal kas galit is patirties pasakyti ,kokia mazdaug duju iranga gali ideti BRC uz ~1500lt? Ar ten butu tokia pati paprasciausia sh… duju iranga ar butu kokie navarotai ir kokie? MAn draugelis siulo ideti irangele uz 700 lt perkant tam tikras dalis devetas ,o tik nauja reduktoriu ir dar kelias detales, todel kyla klausimas ar BRC tas 1500lt susidaro tik uz naujas dalis ir darba, ar ir yra koks geras sprendimas ipurshkimo atzvilgiu? Beje noriu deti dujas i Honda civic coupe 1.5l ? Tikiuosi komentaru kam tau reikia tu duju nebus, nes prisiklausiau jau pakankamai is visokiu veikeju…Dekui uz info…
Dek geriau BRC nes as staciau irgi firmoje bet kad taip idejo kad atsiprasau uz tokius dzlykus tam servisu meistram tik pirstus apkapoti pas mane Accordas 1992 m. duju nerealiai valgo 17 litru o jei prisuki iskarto gesta,ant posukio irgi uzgesta,taip kad manau napagailek pinigu ir nesugadinsi sau nervu,nes ir isitacius dujas kur nors prastam servisiuke vazinesi vistiek ant bedzo ir keiksi tas dujas!!!
as irgi patarciau dujas deti rimtoj firmoj. vienas dalykas su technine apziura lengviau bus (nereiks baliono testuot ir uz pacia apziura pinigu moket), antras dalykas - garantija, kas truputi ir jie tvarko. o isimetes naudota, gali turet problemu su visokiais vostuvais ir t.t. kiek zinau megsta jie kartais neuzsidaryti. jei nuspresi det naudota, paprasyk, kad ir baliona detu su elektriniu voztuvu, o ne rankutemis uzsukama. apsidraudi siek tiek.
uz 1500 turetu iseiti visi navarotai(toroidinis balionas su duju kiekio davikliu ir greitu uzpylimu), isskyrus kompa. jei uz tiek tik standarta imeta, tai sakyciau brangoka. na o jei uz sita kaina dar ir kompa deda tai labai padoriai pasiulymas skamba
O as pats dejau ir dar vaziuoju…
Padariau viena neesmine klaida, bet tingiu perdarinet.
Man dujas detu Klasiokas ,kuris isimetes pas save i tris accordus, tai del kokybishko darbo kaip ir neabejoju, bet vat idomu kokius jie sprendimus gali ideti uz 1500lt, nes kiek zinau yra ir ivairiu kompu rushiu ir gali ishdurti kaip nieka mane Aparatura beje kaip ir rashaiu deveta tai tik balionas ir keletas sh,o visa kas butina geram darbui,tai deciau nauja.
Siūlyčiau dėti tik rimtoj firmelėj, nes garažiniai nelabai žino ką daro…neseniai tokie susprogo. Man net plaukai ant nugaros pasistoja, kai pamatau "meistrą" su cigarete reguliuojantį dujas
sau pasidares taip : balionas naudotas visa kita nauja : ir kas svarbiausia nauja reduktoriu [ypac ipurskimui]
beje balionas 100litru…
bet yra nedidelis skirtumas - as pats galiu deti dujine aparatura… praejes kursa siek tiek dirbes tuom - bet kazkaip netraukia manes tas darbas